Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Co do tej matowej 159 to jedyny minus to 19" koła. Pisales, ze drogi koło ciebie nie są za specjalne więc taki rozmiar bedzie baaaardzo niekomfortowy.
17" w tym wypadku to max.
prymie
a jakie ty masz koła w swoim? , bo tez sa świetne![]()
Czarny_28 napisał:prymie ma oryginalne 19" z wersji TI-mowie o tych na zdjeciu
jeżeli mówicie że to dobre auto to pewnie tak jest, wyczytałem iż ma ono przejechane 250 tys. i dobrze że ten ktoś tego nie ukrywa, wolę wziąc 250 niż 130 z kręcenia.
hmm no bardzo mnie zainteresowała oferta, puki co jest na licytacji za 39 900 , ciekawe ile kolega tak na prawde chce za to cacko
muszę się z tym przespać hehe![]()
Tomek orientujesz sie może jakie sa koszta łożyska prawego z przodu do 159 1.9 16V '07 bo cos zaczyna wyćA ja za te pieniądze wolałbym nie oklejoną z przebiegiem 120 tysięcy... nie cofanym. Przy 250 tysiach to się można już spodziewać nie tanich napraw (kolektor wydechowy, łożyska w kołach, itp.)
A ja za te pieniądze wolałbym nie oklejoną z przebiegiem 120 tysięcy... nie cofanym. Przy 250 tysiach to się można już spodziewać nie tanich napraw (kolektor wydechowy, łożyska w kołach, itp.)
Nikt nie twierdzi,że tak napisałeś ja też podpisuje się pod tym co napisałeś każdy kupuje auto z takim silnikiem jakie bardziej mu odpowiada.ale ja tu nie wypisuje ze benzyny sa do dupy.
Tomek orientujesz sie może jakie sa koszta łożyska prawego z przodu do 159 1.9 16V '07 bo cos zaczyna wyć
może i masz racje , ale wiem ze wtedy nie zdecydowalbym sie na takie modyfikacje jakie ma ta w czarnym macie
wiec dla tego auta bede w stanie poniesc koszty ktorych pewnie nie unikne