Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
standard; w beznynie problem wtryskow nie istneije, nie widzialem jezszcze zeby ktos wymienial, a nawet jesli, to wtrysk kosztuje 400 zlotych w dizlu kilka razy wiecej. Dwumasy sa i tu i tu wiec tego sie nie uniknie.
przekonałem się na rondzie podczas pierwszych przymrozkówpreferencja tylnej osi przy rozdziale momentu obr. też potrafi wpłynąć na radość.
A przypadkiem nie jest lekko słabszy ten silnik? Ja tak strasznie raczej nie psioczę na 3.2 Holdena, szamie paliwa, ale Busso też skromnością nie grzeszy. Brzmi fajnie, moc ok choć autko trochę ciężkie. 2.2 napewno bym nie brał, 2.4 dizla może ale ciągle dla mnie to jest herezjaa taki OT..ciekawe czy dałoby się przeszczepić do Brery silnik z GTAto by było coś...też 3,2 ale jednak busso a nie Holden...
Do Holdena 3.2 też można kompresorekmoże i busso jest trochę słabsze, ale zawsze można dodać kompresoreka jednak silnik dalej włoski a nie australijski. Swoją drogą busso (moje 3,0) szamie paliwa aż miło...ale za to jak zaglądasz pod maskę to uśmiech na twarzy i zdziwnienie oglądających murowane..ach te chromy
Holden jakoś tak wyglądem nie powala...
ja uważam, że do Brery to jedynie 3,2 albo TBi inne odpadają...
Zależy jak kto jedzie (niskie obroty) lub kto jakich innych wrażeń porównanie robi (kie 300-400KM potwory).kenobi napisał:mialem okazje sie raz przejechac takim 3.2 w 159 jako pasazer, oska co prawda - wrazenia, jak opisujecie, nie robi takiego, raczej srednio podaje maszyna
A co do ciężaru to o ile pamiętam ostatnie str. instr. obsługi (nie AUTOCENTRUM, itp), to wariant 3.2 jest o kilkadziesiąt kg cięższy od 1.9JTDM...
pzdr,
Owszem pali, ale ... to ponad 3 litry są. I nie są to "kosmiczne ilości", nawet proporcjonalnie rachując wychodzi lepiej z litra niż (...) 1.9JTDM 150KM.
Cuore Sportivo kolego) gdzie ono w 159 ? Jedynie w stylistyce..
Rozumiem, że w 147 1.9 JTD 16v cuore sportivo wręcz tryska wszelkimi możliwymi otworami...
Nie przesadzajmy - są jeszcze właściwości jezdne. A one w 159 są zdecydowanie bardziej niż ponadprzeciętne.Cuore Sportivo kolego ) gdzie ono w 159 ? Jedynie w stylistyce..