Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
i o spalaniu tez lepiej nie wspominac.Kolega z tego co zauwazylem szuka w miare oszczednego w spalaniu auta
Spalanie spalaniem, ale 159 i Brerę trudno nazwać autami oszczędnymi w eksploatacji, albo takimi, na których eksploatacji można oszczędzać. Na tanie dojazdy do pracy najlepszy będzie Golf II.
A w środku najistotniejsza była zmiana foteli, i zmiana koloru środkowej konsoli z jasnej na ciemną. I chyba jeszcze podświetlenie zegarów z czerwonego na biały po lifcie.
No i zdaje się, że był też jeden spory minus poliftowej wersji. Wcześniej ozdobne listwy we wnętrzu były chyba w każdej Brerze z prawdziwego aluminium (środek kierownicy chyba też), a później już niestety był tylko tandetny plastik. Tak na marginesie jedyny tandetny plastik we wnętrzu Brery...
Z tego co ja wiem, to w 159 w najuboższych wersjach były plastikowe, a w bogatszych z aluminium. Natomiast w Brerze w każdej wersji były z aluminium, ale tylko przed liftem. Nie wiem jak to było np. w Brerze w wersji TI, bo tak szczerze to nie wyobrażam sobie jej z tymi plastikami, ale jak pytałem w ASO o możliwość zakupu takich aluminiowych listw, to mi powiedziano, że po lifcie już są tylko plastikowe, i nie ma takiej możliwości.W 159 na bank były z aluminium jeszcze w roku 2009.