Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Co do tej matowej 159 to jedyny minus to 19" koła. Pisales, ze drogi koło ciebie nie są za specjalne więc taki rozmiar bedzie baaaardzo niekomfortowy.
17" w tym wypadku to max.
prymie
a jakie ty masz koła w swoim? , bo tez sa świetne![]()
Czarny_28 napisał:prymie ma oryginalne 19" z wersji TI-mowie o tych na zdjeciu
jeżeli mówicie że to dobre auto to pewnie tak jest, wyczytałem iż ma ono przejechane 250 tys. i dobrze że ten ktoś tego nie ukrywa, wolę wziąc 250 niż 130 z kręcenia.
hmm no bardzo mnie zainteresowała oferta, puki co jest na licytacji za 39 900 , ciekawe ile kolega tak na prawde chce za to cacko
muszę się z tym przespać hehe![]()
Tomek orientujesz sie może jakie sa koszta łożyska prawego z przodu do 159 1.9 16V '07 bo cos zaczyna wyćA ja za te pieniądze wolałbym nie oklejoną z przebiegiem 120 tysięcy... nie cofanym. Przy 250 tysiach to się można już spodziewać nie tanich napraw (kolektor wydechowy, łożyska w kołach, itp.)
A ja za te pieniądze wolałbym nie oklejoną z przebiegiem 120 tysięcy... nie cofanym. Przy 250 tysiach to się można już spodziewać nie tanich napraw (kolektor wydechowy, łożyska w kołach, itp.)
Nikt nie twierdzi,że tak napisałeś ja też podpisuje się pod tym co napisałeś każdy kupuje auto z takim silnikiem jakie bardziej mu odpowiada.ale ja tu nie wypisuje ze benzyny sa do dupy.
Tomek orientujesz sie może jakie sa koszta łożyska prawego z przodu do 159 1.9 16V '07 bo cos zaczyna wyć
może i masz racje , ale wiem ze wtedy nie zdecydowalbym sie na takie modyfikacje jakie ma ta w czarnym macie
wiec dla tego auta bede w stanie poniesc koszty ktorych pewnie nie unikne