ok, pomijając na chwilę temat benzyny
czy ktoś Was próbował zmierzyć moc na kołach apką typu torque lub perfexpert (płatna z profilami wielu marek i modeli, m.in. naszej ukochanej Giulii). Ten perfexpert próbował mój bratanek w jakimś BMW i mówił, że pomiar wyszedł +- 1HP w stosunku do tego co zostało shamowane wcześniej u jakiegoś tunera. Ponoć torquiem też się da, z tym że trzeba by zważyć auto najlepiej na wadze z pełnym bakiem i wtedy próbować po wprowadzeniu danych w settingsach. Trochę sceptycznie jednak do tego podchodzę, no ale może jakiś punkt zaczepienia zawsze by to dało. Co myślicie - ktoś kiedyś próbował na kołach? czy jeszcze temat nie rozgrzebany..
minus tego podejscia taki pewnie,ze opony musza byc dobre, rozgrzane no i droga musi byc perfekcyjnie plaska no i sucha...wiec nie tak hop siup pewnie
[MENTION=79678]kozak[/MENTION] wiem, ze ty tam rozkminiales racelogiciem/dragym 0-100km/h wiec moze cos wypowiesz sie w tej kwestii powyżej?
minus tego podejscia taki pewnie,ze opony musza byc dobre, rozgrzane no i droga musi byc perfekcyjnie plaska no i sucha...wiec nie tak hop siup pewnie
[MENTION=79678]kozak[/MENTION] wiem, ze ty tam rozkminiales racelogiciem/dragym 0-100km/h wiec moze cos wypowiesz sie w tej kwestii powyżej?
Ostatnia edycja: