Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Ja przegrzebalem neta ale nie ma nigdzie info o modelu itp. Jest odnośnik do strony melleta ale trzeba się logować.Ja mam produkcję 08.2017 sprawdzę i podam.
Jak żeś model odczytał?
Mojego nie znajduje.Wpisałem numer katalogowy części i znalazłem zamiennik.
Tylko to turbo coś za małe. Oni je panowali do 1.3 multijet. Ty masz 200 czy 280?
Tylko to turbo coś za małe.
A masz sgw?Mam 200KM. A z tego co widzę to ten model jest całej masie aut różnych marek.
Ale po 2017 była zmiana turbin ponoć. Może to jest to mniejsze właśnie.Może dlatego 280-ki robi się tylko na 310KM, bo turbo jest dobrane bez dużego zapasu.
Ale po 2017 była zmiana turbin ponoć. Może to jest to mniejsze właśnie.
A we wrocku w serwisie mówią że to te same silniki tylko różnią się oprogramowaniem.Ale to się skłaniacie, czy wiecie na 100%? Ja mam info od serwisu, który serwisuje wszystkie wszystkie te silniki od 2016, że turbo jest inne i to od samego początku, przynajmniej dla Stelvio, bo o Giulię nie pytałem.
Ale rozróżnijmy Giulię i Stelvio.
Później mniejsze turbo i jakieś sondy lambda.
.