Jest [emoji3][emoji23] właśnie to jedno jedyne jest małe [emoji23][emoji23]Przecież nie ma żadnego mniejszego turbo....
Wysłane z mojego HMA-L29 przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Jest [emoji3][emoji23] właśnie to jedno jedyne jest małe [emoji23][emoji23]Przecież nie ma żadnego mniejszego turbo....
Jeśli to jest faktycznie to gtb14 to nie dziwota że robi się tylko na 310ps.No ale wszędzie jest takie samoTylko ciśnienie inne...
280km, u mastersów w piasecznie
Ciekawe na jakiej podstawie tuner podnosi cinsineie doładowania skoro nie wie jaka siedzi turbina i na ile ja stać...Czyli prawie tyle samo ile wyciągnęli z Giulii 200KM - tam wyszło lekko mniej - 307KM. Moment taki sam (460Nm). Wrzuć wykres to porównamy jak wygląda wykres względem obrotów. Jeżeli jest podobny to turbo raczej ma takie same parametry.
Ciekawe na jakiej podstawie tuner podnosi cinsineie doładowania skoro nie wie jaka siedzi turbina i na ile ja stać...
Wysłane z mojego HMA-L29 przy użyciu Tapatalka
No ale musisz podnieść ciśnienie jak dajesz więcej paliwa...Zadzwoń zapytaj, numery są w necie.. dobry mod to troszkę wiecęj niż ciśnienie doładowania.
Kolejna modyfikacja 200KM do 307KM:
https://www.facebook.com/pg/CINSOFT/posts/
Wychodzi ponownie, że 200 i 280KM różnią się tylko programem.
Efekt strojenia CINSOFT na paliwie 95 -> 294PS i 440Nm.
Kolejna modyfikacja 200KM do 307KM:
https://www.facebook.com/pg/CINSOFT/posts/
Wychodzi ponownie, że 200 i 280KM różnią się tylko programem.
Chyba nie tylko. W 280 jest dodatkowa chłodnica oleju.
To z tego wynika ze najlepiej kupić wersje 200koni i zrobić chipa różnica 24 tys z.l coś mi się jednak nie wydaje ze to takie proste.