per2u
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 156 1,8ts , 2003 po lifcie
Gdzie będą to robić ? PL ?
Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Tak. We WrocławiuGdzie będą to robić ? PL ?
Napewno dam znać [emoji6]Więc czekamy na konkrety , może nie będę musiał do Holandii gonić .
Tak. We Wrocławiu
2016, ale sgw nie ma tu znaczenia, bo wpinasz się przed kompem do instalacji.A Ty masz auto z Security Gateway czy starszy egzemplarz ?
2016, ale sgw nie ma tu znaczenia, bo wpinasz się przed kompem do instalacji.
Tego nie wiem.Pytam w kontekście tego, że jedziesz zrobić program. Zastanawiam się czy tunerzy już ogarnęli ominięcie SGW.
Tego nie wiem.
...daje auto żeby zrobili program a przy okazji maja walczyć z TCS żeby wyłączyć w trybie D [emoji6]
...
10 min roboty w garażuA wracając do boxa: trudno się go montuje ? Trzeba to robić w warsztacie ? Potrzebne są jakieś specjalistyczne narzędzia ? Podnośnik, żeby się dostać od dołu, itp. ? Czy można "pod domem" to zamontować i zdemontować ?
Skoro 280 tki jeżdżą i nic się nie dzieje [emoji6] do odważnych świat należy. W razie czego komputer uległ awarii [emoji6]Gwarancją się już nie przejmujemy? :hmmmm:

Jakby ktoś miał ochotę na zakup i montaż RaceChipa w Warszawie to zapraszam do siebie -> MotoryzacyjnaPasja
Wielokrotnie już montowaliśmy je u Nas w wersji 2.0 TB 200KM zarówno w Stelvio jak i Giulii..
Jakby ktoś miał ochotę na zakup i montaż RaceChipa w Warszawie to zapraszam do siebie -> MotoryzacyjnaPasja
...
Dla ciekawych podsyłam wykres porównujący serię, RaceChipa RS na ustawionej mapie oraz RaceChipa GTS na ustawionej mapie (Wszystko na paliwie RON98)
Pokaż załącznik 254058
...
Dlaczego ktoś chciałby za to zapłacić?![]()