• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulia] Chiptuning

Gdzie będą to robić ? PL ?

Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka

Więc czekamy na konkrety , może nie będę musiał do Holandii gonić .

Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka

A wracając do boxa: trudno się go montuje ? Trzeba to robić w warsztacie ? Potrzebne są jakieś specjalistyczne narzędzia ? Podnośnik, żeby się dostać od dołu, itp. ? Czy można "pod domem" to zamontować i zdemontować ?

A wracając do boxa: trudno się go montuje ? Trzeba to robić w warsztacie ? Potrzebne są jakieś specjalistyczne narzędzia ? Podnośnik, żeby się dostać od dołu, itp. ? Czy można "pod domem" to zamontować i zdemontować ?
10 min roboty w garażu

Wysłane z mojego HMA-L29 przy użyciu Tapatalka

Jakby ktoś miał ochotę na zakup i montaż RaceChipa w Warszawie to zapraszam do siebie -> MotoryzacyjnaPasja

Wielokrotnie już montowaliśmy je u Nas w wersji 2.0 TB 200KM zarówno w Stelvio jak i Giulii..

Giulia

Giulia na hamowni 1.jpg

Stelvio

27356356_1317692064998730_983567469790193631_o.jpg

Dla ciekawych podsyłam wykres porównujący serię, RaceChipa RS na ustawionej mapie oraz RaceChipa GTS na ustawionej mapie (Wszystko na paliwie RON98)

Pomiar mocy RaceChip Giulia 2.0 TB 200KM.jpg

W większości przypadków montujemy u Nas GTSa ze względu na jak widać największe możliwości.. ale RSa też chętnie ogarniemy i zamontujemy..

Nie ma problemu z ew. demontażem przed przeglądem w salonie.. spora części klientów przyjeżdża do Nas na demontaż i po przeglądzie na montaż ponowny..

Nie mamy jeszcze swojej hamowni, korzystamy z zaprzyjaźnionej ale nie ma problemu by dowolnym autem po montażu wybrać się na pomiar..

W ofercie mamy również układy wydechowe i dolotowe (również sportowe wkładki do fabrycznej puszki filtra) do Alfa Romeo Giulia i Stelvio.

Jakby ktoś miał ochotę na zakup i montaż RaceChipa w Warszawie to zapraszam do siebie -> MotoryzacyjnaPasja

Wielokrotnie już montowaliśmy je u Nas w wersji 2.0 TB 200KM zarówno w Stelvio jak i Giulii..

Można tak prosto z ulicy podjechać czy trzeba się wcześniej umówić ? Wersja GTS jest dostępna od ręki czy trzeba zamówić i poczekać ? Aby auto zmierzyć na hamowni trzeba włączyć „dyno mode”, zgadza się ? Z tym może być problem przy Security Gateway ?

...
Dla ciekawych podsyłam wykres porównujący serię, RaceChipa RS na ustawionej mapie oraz RaceChipa GTS na ustawionej mapie (Wszystko na paliwie RON98)

Pokaż załącznik 254058
...

Nieźle z RS-em... Muszę kiedyś zalać 98 i zobaczyć jak u mnie się zachowuje (mam ustawiony RS na 4 program)...

Amortyzatory
Powrót