Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
AA podobno działa tylko ze zwykłym USB... Tak twierdzi instrukcja... Zauważyłeś jakąś różnicę pomiędzy oboma?
Odradzam rocznik 2016, ma wszystkie choroby wieku dziecięcego, ilość awarii i problemow jest ponadprzeciętna.
Odradzam rocznik 2016, ma wszystkie choroby wieku dziecięcego, ilość awarii i problemow jest ponadprzeciętna.
drobiazgi raczej, reszta to firmwary, jak auto aso uparcie poupdatuje(co nie jest takie oczywiste dla aso) to jest OK, mozna dobie tez wymienic sprezyny i tlumik klapy bagaznika (to dotyczylo nawet 2018) i wygluszyc klape mata butylowa. znam kilku co maja prod mid 2016, przebiegi zrobili a niektorzy mocne chipy i nie narzekaja
Kojarzysz własciciela tego auta? To chyba Twoje rejony.
Urban legend. Jest wręcz przeciwnie. W pierwszym roczniku bardzo się starali, żeby nie zaliczyć wtopy i pogrążyć modelu.
Montaż był bardzo dokładny, siedzenia były ze skóry, dopiero później zaczęli stosować tzw. eko skórę, nie było bramki SGW, silnik 2.0 w wersji 200 KM był zdławionym 280 KM.
Z dieslem była możliwość kupna skrzyni manualnej.
Soft można zaktualizować, sprężyny klapy, czy odbojniki, tanio wymienić.
Na forach nie słychać o jakichś problemach związanych bezpośrednio z rocznikiem.
silnik 2.0 w wersji 200 KM był zdławionym 280 KM
w 2017 bodajże na wiosnę wywalili ponoć 1 sondę lambda i już softy nie były zamienne, w zależności od rynku/rocznika/mocy/modelu tez były różnice jeśli chodzi o boczne chłodnice (ilość, ale nie śledziłem zasad), ktoś tez pisał o EGR, co jeszcze nie wiem, może ktoś kto się interesował tematem odpowie konkretniej - mnie to nie bardzo interesuje z racji posiadania 280HPA teraz jest inaczej?
Utarte, nie sprawdzone wiadomości. Miałem dwie z 2016 roku, jedna przeszła w inne ręce (180k km bez usterek i problemów technicznych), z drugą też nie ma kłopotów. (wymieniono chłodnicę i akumulator). Uważam że nie jest źle. Wszystko zależy od eksploatacji i dbania o samochód.
nie.
az tak super to tez nie bylo, spasowanie bylo slabe (moze momo staran nie pasowaly czesci?) a skrzynie manualna w 2.9 i 2.2 to mozna bylo zamawiac
Utarte, nie sprawdzone wiadomości. Miałem dwie z 2016 roku, jedna przeszła w inne ręce (180k km bez usterek i problemów technicznych), z drugą też nie ma kłopotów. (wymieniono chłodnicę i akumulator). Uważam że nie jest źle. Wszystko zależy od eksploatacji i dbania o samochód.