Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
AA podobno działa tylko ze zwykłym USB... Tak twierdzi instrukcja... Zauważyłeś jakąś różnicę pomiędzy oboma?
Odradzam rocznik 2016, ma wszystkie choroby wieku dziecięcego, ilość awarii i problemow jest ponadprzeciętna.
Odradzam rocznik 2016, ma wszystkie choroby wieku dziecięcego, ilość awarii i problemow jest ponadprzeciętna.
drobiazgi raczej, reszta to firmwary, jak auto aso uparcie poupdatuje(co nie jest takie oczywiste dla aso) to jest OK, mozna dobie tez wymienic sprezyny i tlumik klapy bagaznika (to dotyczylo nawet 2018) i wygluszyc klape mata butylowa. znam kilku co maja prod mid 2016, przebiegi zrobili a niektorzy mocne chipy i nie narzekaja
Kojarzysz własciciela tego auta? To chyba Twoje rejony.
Urban legend. Jest wręcz przeciwnie. W pierwszym roczniku bardzo się starali, żeby nie zaliczyć wtopy i pogrążyć modelu.
Montaż był bardzo dokładny, siedzenia były ze skóry, dopiero później zaczęli stosować tzw. eko skórę, nie było bramki SGW, silnik 2.0 w wersji 200 KM był zdławionym 280 KM.
Z dieslem była możliwość kupna skrzyni manualnej.
Soft można zaktualizować, sprężyny klapy, czy odbojniki, tanio wymienić.
Na forach nie słychać o jakichś problemach związanych bezpośrednio z rocznikiem.
silnik 2.0 w wersji 200 KM był zdławionym 280 KM
w 2017 bodajże na wiosnę wywalili ponoć 1 sondę lambda i już softy nie były zamienne, w zależności od rynku/rocznika/mocy/modelu tez były różnice jeśli chodzi o boczne chłodnice (ilość, ale nie śledziłem zasad), ktoś tez pisał o EGR, co jeszcze nie wiem, może ktoś kto się interesował tematem odpowie konkretniej - mnie to nie bardzo interesuje z racji posiadania 280HPA teraz jest inaczej?
Utarte, nie sprawdzone wiadomości. Miałem dwie z 2016 roku, jedna przeszła w inne ręce (180k km bez usterek i problemów technicznych), z drugą też nie ma kłopotów. (wymieniono chłodnicę i akumulator). Uważam że nie jest źle. Wszystko zależy od eksploatacji i dbania o samochód.
nie.
az tak super to tez nie bylo, spasowanie bylo slabe (moze momo staran nie pasowaly czesci?) a skrzynie manualna w 2.9 i 2.2 to mozna bylo zamawiac
Utarte, nie sprawdzone wiadomości. Miałem dwie z 2016 roku, jedna przeszła w inne ręce (180k km bez usterek i problemów technicznych), z drugą też nie ma kłopotów. (wymieniono chłodnicę i akumulator). Uważam że nie jest źle. Wszystko zależy od eksploatacji i dbania o samochód.