Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Montaz no to juz jazda niezla. Trzeba sciagac zdezak zeby wyjac lampy porozcinac je powkladac ringi posklejac. Poprowadzic z kazdej lampy kable do modulu. Modul podpiac do istniejacej instalacji wyprowadzic kable do srdka auta(te ktore steruja modulem). Jakos sensownie je tam usadowic zaprogramowac modul ityle. Nie wiem komu szewi to zlecal ale u mnie nie widac pod maska ani w srodku nic. Wszystko wyglada jak fabrycznie.Ciekawe. Ile taka zabawka ? Jak wygląda montaż ?
Ja mam wszystko i zmiane natezenia i efekty strobo i knight ridera i idzie to robic podaczas jazdy jak i na wylaczonym silniku.
Efekt powitalny pozegnalny i przyciemnione na postoju na wylaczonym silniku wtedy tez idzie zrobic knightaB-)
Popieram pomysł ale bez strobo tez uciekają na prawy pas xdmozna dresikom w biemdabljuuuuu z doklejanym M-pakietem na drodze blysnacknighta albo strobo
a to sorry ja Cie bardzoGdzie srebna. Pastel blanco wersja Ti wiec srebrne lusterka
Pierwsza tura jest obecnie kompletowana i wysyłana.
Mam już listę chętnych na kolejne sztuki. Będę się do was odzywał za kilka tygodni. Na pewno wspomnę też o tym tutaj. Cena zestawu w kolejnych turach będzie oscylowała w okolicach 1000-1200zł. Zależy to m.in. od bieżącej ceny podzespołów.
Tak wygląda zestaw:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- - - Updated - - -
Warto wspomnieć, że zapisy na kolejną turę będę zbierał do końca roku. Na początku stycznia zbiorę zaliczki i zacznę zamawiać podzespoły. Wysyłka na początku marca.
Yahoo44 czy ciebie nie ****. Co ty odwalasz i zaśmiecasz temat! Po co te zdjęcia robiące zamieszanie! Przez twojego chorego posta rozniosła się jak domino telefonicznie informacja że Yonasz już rozesłał ringi i kolejne będą w następnym roku (2016) A co ciekawe każdy informowany, potwierdzał że nie dostał ringów i na poczekaniu niezbyt ciepło komentował YonasHa!