• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159/Brera] ringi DRL - projekt

Mistrzuniu to kwestia gustu a jak wiadomo na temat gustów sie nie dyskutuje.
Mnie się to podoba wiec montuje.
Jesli masz jakies pozyteczne wskazówki co do tematu to pisz, jesli nie bo uważasz ze "przecież to wiocha" to nie zawracaj gitary.

Zamontuj sobie nawet skrzydła i silnik odrzutowy. Remiza jest Twoja

Kwestia gustu, jednemu podoba się, drugiemu nie. Ktoś lubi auto całkiem w serii a ktoś inny będzie sobie modził, dla mnie dopóki nie jest to w stylu starego dobrego nfs to spoko (nie te czasy już :D) Chociaż jak ktoś chce tak sobie auto zrobić i jeździć i tak mu się podoba to też nie widzę problemu. Jak nawet się nie podoba to warto docenić, że ktoś sam chce sobie coś tam pokombinować.

Ringi od allfana kupione .
Auto rozbebeszone, ringi w lampach,
Część kabli pociagnieta, teraz trzeba to ustrojstwo podłączyć , wiązka kabli zalaczona do zestawu ok 40cm sugeruje ze wszystko powinno sie podłączać w okolicy skrzynki bezpieczników pod kierownicą instrukcja montażu jest tak jasna jak noc polarna w norwegii.
Na necie nic znalezc nie moge a z tej części instrukcji nic nie rozumiem. Gdzie to podpinać?
Może ktos z was jest bardziej w temacie i moze wskazac przewody do ktorych mam to popodpinac?IMG_20200624_223327.jpg

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót