ebol77
Nowy
- Auto
- FSO 125p '82 103 KM/ AR 159 SW'06 150 KM
Nie ino Wy Chopy 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
w pelni popieram wujka Yonasha moja sunia ma ringi juz 3 lata i smigaja jak noweNazar - umów się z kimś kto ma moje ringi. W nocy. Nie wiem jakie LEDy Ty widziałeś, ale przy moich dowiesz się o co chodzi z oślepianiem i przemyślisz swój pomysł jazdy na w pełni rozświetlonych ringach po zmroku
Co do Chin. Masz firmę? Zamów dla mnie na "prezent" 300, może 360 ringów. Jeśli towar będzie miał wady - to sam się bawisz z Chińczykiem. Mnie interesuje tylko i wyłącznie w 100% sprawny towar. Pamiętaj, że w razie reklamacji odpowiadasz jak producent (boś importer spoza UE). Nie zapomnij wystawić mi FV. Dolicz sobie wszystkie ryzyka, skalkuluj i podaj cenę
Podziękował za szacun, pzdr![]()
można to skonfigurować samodzielnie.Witam, nie wiem czy dobrze wyłapałem ale jesli dobrze rozumiem LEDy swieca sie do czasu zamkniecia samochodu. Problem w tym iz latem samochod u mnie stoi calymi dniami otwarty i niechcialbym aby ciagle sie swiecily. Jest jakas mozliwosc pominiecia tego lub czy nie zgasna same po uplywie przykladowych 60 sec. Jesli tak to mysle ze moglbym wyskrobac na to.
Moduł jest zbudowany/zaprogramowany na ArduinoJako, że kawał czasu mnie w tym wątku nie było to nie kojarzę, czy nie zastanawiałeś się YonasH nad sterownikiem w postaci arduino? Tanie i dobre, łatwo się programuje (o ile na tym etapie jest z tym problem).
Zestawów wciąż nie ma. Produkcja nie ruszy, gdyż nie mam nikogo, kto mógłby podjechać do mnie przymierzyć nową obudowę modułuWitam ! Chciałbym zamontowac te ledy ktoś pomoże? co zamówić? ktoś pomoże zamontować? Jestem z okolic Krakowa. Dziekuje, pozdrawiam.