[159/Brera] ringi DRL - projekt

Zajefajnie to wyglada. Kumpel many ma dziewiatke po szewim i za kazdy razem jak go widze na rejonach to podoba mi sie coraz bardziej

Ja osobiście uważam ze ślicznie się prezentuję. Szczególne jak jest ciemniejsze otoczenie

Z takiego profilu to mechanik tylko widzi ;)

233.jpg

234.jpg

Trochę lepsze ujęcia

Noo te z boku oddaje efekt taki jak widok na zywo. Jak dla mnie teraz ringi to pozycja obowiazkowa.

Bardzo trudno zrobić zdjęcie ringów ponieważ są one tak jasne ze aparat telefonu ma problem z ich rozpoznaniem.

Najlepsze jest uczucie uciekających ludzi z lewego pasa jak zobaczą je w lusterku ☺ zgadza się szkoda ze nie są one w standardzie ale cóż lepsze to niż nic

Natężenie światła jest albo 0% albo 100% ponieważ są to pierścienie XB LED. Natomiast jeśli chodzi o efekty to nie mam napisanego programu ani komputera który mógł by nimi sterować. Osobiście chciał bym mieć efekt powitalny i efekt pożegnalny ale niestety nie jest to jeszcze możliwe .

Czyli nie ma takich animacji jak na początku? Możesz na PW napisać jaki koszt jest takich,, golasów,,?

Niestety nie chodź planuje w przyszłości takie załatwić

Ja mam wszystko i zmiane natezenia i efekty strobo i knight ridera i idzie to robic podaczas jazdy jak i na wylaczonym silniku.
Efekt powitalny pozegnalny i przyciemnione na postoju na wylaczonym silniku wtedy tez idzie zrobic knightaB-)

Amortyzatory
Powrót