Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
koleżanko szuranie może występować wówczas gdy np. auto stoi np. dobę bez jeżdżenia.
jest to normalne zjawisko.
Po dobie? jestem w szoku, no ale skoro to norma to ok,ale i tak tłumaczę sobie, że to sól. W C4, Toledo tak nie miałam
![]()
Ciekawe czy nasmarowanie klocków i tarcz smarem by pomogło ?! :to_pick_ones_nose:
A wez i zmus jakiegos pracownika w ASO aby sprobowal pokrecic kolem gdy auto w gorze. Moze szumi lozysko... (zawsze moze byc wadliwe od nowosci).
Co do soli, to najprosciej podjechac na jakies BP z karcherami, porzadnie zlac okolice zaciskow/tarczy i zrobic probna rundke.
No, potem sie okazalo ze jednak tylnegoJednak wskazanie na lozysko bylo poprawne
![]()
Też mam szuranie w hamulcach w moim Oplu od pewnego czasu. Zwłaszcza w pierwszych momentach od ruszenia. Winię za to po prostu zimę i zabrudzenie które się tam dostało.
Może w Twoim przypadku jest podobnie..
---------- Post dodany o godzinie 20:03 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:01 ----------
Oj Pietia..!!!![]()
Śliczne jest to Twoje Mito. Muszę baczniej zwracać uwagę na te autka w Bydgoszczy, codziennie pokonuję całe miasto w tą i z powrotem więc pewnie kiedyś na Ciebie trafię![]()
Co do ASO na Łęczyckiej i pana który sprzedaje tam Alfy, to trafił tam po znajomości kompletnie bez wiedzy o tych samochodach...Wiem, bo sam starałem się tam o pracę, a dwa-świat jest mały, a szczególnie Bydgoszcz![]()
Szkoda, że nie udało się Tobie znaleźć pracy w tamtejszym ASO.