Arthrm
Nowy
- Dublin, Ireland, Ireland/Kraków, Bochnia
- Auto
- Alfa Romeo 159 1.9 JTS Sportivo,
haha a Kolezanka od strony brytyjskiej wsiada 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
dobre spostrzeżeniehaha a Kolezanka od strony brytyjskiej wsiada![]()
Dziś Bella miała awarię. W czasie jazdy na zmianę opon na światłach stanęła jak wryta i nie chciała ruszyć, na dodatek rozkraczyła się na środków pasów dla pieszych. Kilka razy zostały podjęte próby odpalenia, ale efekt był zerowy. Całe szczęście, że mój facet jechał przede mną i pomógł się usunąć usterkę.
Prawdopodobnie jest coś nie tak z wtryskiem, ale dowiem się więcej jak pojadę do serwisu. EOBD już się nie pali. Dziwna sprawa.
Najgorsze było uczucie rozkraczyć się na środku skrzyżowania nowym autkiem![]()
I co było powodem postoju Belli?
Bella śliczna trochę mnie zastanawia znaczny ubytek oleju jak wynika z Twojego opisu, pilnuj stanu i nie czekaj na przeglądy serwisowe!Pozdrawiam![]()
Bella śliczna trochę mnie zastanawia znaczny ubytek oleju jak wynika z Twojego opisu, pilnuj stanu i nie czekaj na przeglądy serwisowe!Pozdrawiam![]()
ja na 12k km nie dolalem nic bagnet pokazuje stanmiejmy nadzieje że te silniki niebędą pić oleju.Oby to była sytuacja przejściowa.Na przykładzie silnika fiata 1.3jtd mogę powiedzieć że w poprzednich latach nowe silniki na dotarciu też piły olej do ok 20tyś.(Na 8 tyś prawie 1l oleju).W tej chwili po wyjechaniu z salonu nowym nie pobierają wogóle oleju