Jedyna taka 147 by Nika. :)

• Autor wątku Autor wątku Nika
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Nika-trzymam Cie za slowo,jutro zmieniam:)

Czy felga z przodu nie wystaje poza obrys auta? Tak jakoś wygląda na styk.
Kurde, ale felgi wyglądają na 18-stki, ja mam taki sam rozmiar opony i felgi mimo tylu samo cali wydają się o rozmiar mniejsze...

PS. Też już kupiłem opony letnie do auta i motocykla, w tyg. przerzucam ;P

Przyglądałam się temu właśnie i felga nie wystaje, jest tak na styk.
Felgi właśnie fajnie robią złudzenie większych (może przez ten kolor?), ale są to Toora T670 17" :)

Czyli nie tylko ja czuję w powietrzu wiosnę :)

Efektowne połączenie żółtego auta z czarnymi Toora'mi.. mała uwaga czernidło do opon w dłoń i do roboty ;D ja moje 18" przez całą zimę regularnie czyściłem i czernidłem nabłyszczałem żeby opona nie wyglądała jakbym przed chwilą po bezdrożach jeździł.. ;)

Co do obcierania to napewno nie będzie przy rozmiarze felgi 17x7 i et 40,5 to nawet z tymi dystansami masz luz od nadkola ;)

Niestety... Mój wyjazd z posesji to właśnie istne bezdroża i łatwo utopić się w błocie, więc ciężko zadbać o lśniące opony :)
Jak wiosna będzie w pełni i zrobi się w miarę sucho, to zadbam o wszystko i opony potraktuję dressingiem do opon.

Odnośnie przycierania to zapytałem bo wyglądały na 18" ;).

A co do błota na wyjeździe to ostatnio zostawiałem auto w bramie wjazdowej bo między nią a garażem było nieprzebyte morze błota o głębokości około 20cm.

Takie "uroki" przedwiośnia. Ale powiadam Wam, trzeba to przeczekać, by potem żyło się lepiej. :P

Ładna, w sam raz dla kobiety ;) Felgi faktycznie wyglądają na ogromne, ale to też zasługa gleby- bardzo słusznej zresztą ;) Czarne felgi hmm. Mam nadzieję,że na żywo lepiej wyglądają, szkoda, że traci się wzór. Generalnie auto świetnie zrobione przez Cypisa ;) Radości oraz masę pociechy ;)

bardzo ładne koła, spasowane modelowo :)

Na żywo, tak bardzo nie zatraca się wzór felgi. Zrobię lepsze zdjęcia to ocenicie. :)

Auto przyjechało z Włoch już tak zmodyfikowane :)
Aaaaa widzisz mój błąd, wybacz ;)

---------- Post added at 18:10 ---------- Previous post was at 18:09 ----------

Ja się cieszę też, że idzie wiosna, moje gumy i tak do wymiany przed sezonem, więc tylna tak właśnie się spali jak na obrazku z linka ;)

Dzisiaj udało mi się ogarnąć porządnie wnętrze, super kosmetykami, które dostałam w prezencie urodzinowym :)

wnetrzep.jpg

wnetrzel.jpg

Pozdrawiam! :)

Ooo :D masz JVC radyjko ? to chyba takie same jak moje :D..

Poza tym jak dobrze widzę masz deskę w czarnej skórze.. hmm zazdroszcze.. z pewnością taka deska u mnie zagości ;)

Amortyzatory
Powrót