gdyby był zwykły zderzak to żadne progi ale teraz faktycznie z profilu to nie wygląda mało spójnie Bartol nie piernicz tylko sprzedaj mi tristary
ps. fajna alfa, masz w końcu tego pieska ze skaczącą głową ? xD
Jak znajde Ti to Ci sprzedam swoje
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
gdyby był zwykły zderzak to żadne progi ale teraz faktycznie z profilu to nie wygląda mało spójnie Bartol nie piernicz tylko sprzedaj mi tristary
Dyskusja na temat kolorów moze byc trudna z kobietąMi również się bardzo podobają, ale pewnych kolorów się nie zestawia razem. Pozdrawiam.
Progi w planach już od bardzo dawna i w końcu udało mi się zakupić odpowiednie, teraz czekają na pomalowanie.
DziękujęPiesek był, ale głowa mu się urwała
![]()
Przepraszam, będziesz musiał jakoś przebolećMi również się bardzo podobają, ale pewnych kolorów się nie zestawia razem. Pozdrawiam.
Urwała mu się główka, ale zawiśnie ona obok 26 zapachów przy lusterku. hahaBiedny zwierzaczek
Urwała mu się główka, ale zawiśnie ona obok 26 zapachów przy lusterku. haha![]()
Jakie progi masz do tej 147?
Dawno nic nie było, a kiedyś obiecałam dodać zdjęcie gdzie lepiej widać fele, więc oto i jest. Z wczorajszej wycieczki do Sandomierza, gdzieś na trasie.
![]()
Bartol i Xakner haha nie mogę z Was. Sprawię Wam takie pieski i ciekawe jak Wy się nimi zaopiekujecie Buźka!
u mnie porostu kiwająca głowa będzie w 100% wykorzystanau mnie będzie miał bardzo komfortowo a u Bartola to skończy jak u Ciebie
to dekielki AR trzeba by do felg wrzucić..
zacisk też jak widzę..
co do satynowych nakładek na lusterka.. kurde muszę to przyznać przedmówcom.. że satyna nie ma do czego tu pasować..
Nikuś trzymam Cię za słowo i czekam na pieska
Niestety kolor felg za nic w świecie mi się nie podoba, straciły cały swój urok przez ten kolor i Alfa prezentuje się niewiele lepiej jak na zimowych czarnych stalowych felgach.