Jedyna taka 147 by Nika. :)

• Autor wątku Autor wątku Nika
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
gdyby był zwykły zderzak to żadne progi ale teraz faktycznie z profilu to nie wygląda mało spójnie Bartol nie piernicz tylko sprzedaj mi tristary

ps. fajna alfa, masz w końcu tego pieska ze skaczącą głową ? xD

Jak znajde Ti to Ci sprzedam swoje :)

Progi w planach już od bardzo dawna i w końcu udało mi się zakupić odpowiednie, teraz czekają na pomalowanie.

ps. fajna alfa, masz w końcu tego pieska ze skaczącą głową ? xD

Dziękuję :) Piesek był, ale głowa mu się urwała :P

Z lusterkami będziesz coś robić? Bo wg mnie to się gryzie jeszcze bardziej przy tej ciemnej feldze.

Nie zamierzam zmieniać lusterek. Mi podobają się takie jakie są :)

Mi również się bardzo podobają, ale pewnych kolorów się nie zestawia razem. Pozdrawiam.

Mi również się bardzo podobają, ale pewnych kolorów się nie zestawia razem. Pozdrawiam.
Przepraszam, będziesz musiał jakoś przeboleć :P Bo wg mnie pasują i definitywnie zostają.

Biedny zwierzaczek
Urwała mu się główka, ale zawiśnie ona obok 26 zapachów przy lusterku. haha :D

FerraEnzo ładne zdjęcie w avatarze, super fele. :)

u mnie będzie miał bardzo komfortowo a u Bartola to skończy jak u Ciebie :)

Dawno nic nie było, a kiedyś obiecałam dodać zdjęcie gdzie lepiej widać fele, więc oto i jest. Z wczorajszej wycieczki do Sandomierza, gdzieś na trasie. :o

Jeśli o mnie chodzi.. to dekielki AR trzeba by do felg wrzucić.. (w moim guście całe koło ginie bo opona czarna felga też, zacisk też jak widzę..) a zaciski możnaby na srebrno prysnąć bo tak chyba były oryginalne..

co do satynowych nakładek na lusterka.. kurde muszę to przyznać przedmówcom.. że satyna nie ma do czego tu pasować.. lepiej by czarne wyglądały, pasowałyby do felg, ramek w reflektorach.. Możesz te satynowe oddać do anodowania np.. wtedy pokryte zostaną cienką warstwą metalicznego lakieru np w czarnym kolorze albo możesz dobrać pod kolor lakieru.. i po anodowaniu będą wyglądały nadal jak aluminium, nadal będą w dotyku jak metal i będa miały nadal ciekawy połysk tyle że w jakimś kolorze.. (np. http://gregers.republika.pl/obrazki/typeII.jpg)

alfy.jpg

Niestety kolor felg za nic w świecie mi się nie podoba, straciły cały swój urok przez ten kolor i Alfa prezentuje się niewiele lepiej jak na zimowych czarnych stalowych felgach.

Heh :P tą fotkę srebrnej 147 znalazłem na ebayu.. i zastanawiałem się na tymi progami do mojej 147.. :P ale to jest jednak złudzenie tak do końca one nie pasują.. moim zdaniem..

Do 147 strasznie ciężko dobrać progi - już kiedyś o tym pisałem - dlatego właśnie byłem ciekaw jakie wybrałaś.
Ja poszukiwałem takich:
20771d1298640826-147_cywilna_szacie_gta-novitec147yellow.jpg

...ale nie znalazłem. Chociaż zasadniczo trafiłem kiedyś takie na ebay ale dokładniejsze fotki pokazały średni ich stan. Nowe kosztują trochę za dużo.

Oj chłopaki chłopaki.. :P
to dekielki AR trzeba by do felg wrzucić..

Tak, zgodzę się i niebawem zawitają.

zacisk też jak widzę..

Zaciski są czerwone, a nie czarne. Ale będą zielone, a nie srebrne.

co do satynowych nakładek na lusterka.. kurde muszę to przyznać przedmówcom.. że satyna nie ma do czego tu pasować..

Pasują moim zdaniem, podobają mi się i zostają, jak już pisałam :P

Nikuś trzymam Cię za słowo i czekam na pieska

Twój głodek mógłby się obrazić, ps. Głodka widziałam dzisiaj na haku w wolswagenie:P

Niestety kolor felg za nic w świecie mi się nie podoba, straciły cały swój urok przez ten kolor i Alfa prezentuje się niewiele lepiej jak na zimowych czarnych stalowych felgach.

Są gusta i guściki, ja jestem fest zadowolona z czarnej feli. Tego wzoru w srebrnym kolorze jest już wystarczająco. A jak będę chciała mieć takie jak wszyscy to się z Qkim w następnym sezonie zamienię, albo dla odmiany pomaluję je na różowo :P

drift-r - Musisz uzbroić się w cierpliwość. Niedługo powinnam wstawić zdjęcia.

Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za szczere opinie! :)

Amortyzatory
Powrót