Jedyna taka 147 by Nika. :)

• Autor wątku Autor wątku Nika
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jak mogłaś tak sobie z nami pogrywać :P :to_pick_ones_nose3:

Oj malin2k5, malin2k5 a Wy faceci, to co baba powie to od razu do serca :P haha

Obejrzałem cały temat o Belli i powiem ci że ładna ALFAAA ^^

Starałam się, żeby wyglądała pięknie. Odwlekałam tą sprzedaż odwlekałam, ale w końcu po powrocie z Belgii się zmobilizowałam. Teraz mam nadzieję, że nowy właściciel będzie o nią dbał. Może będzie nam dane to oglądać, bo były zapowiedzi, że pojawi się na forum. :)

- - - Updated - - -

Mam new beetla w tedeiku do sprzedania w najszybszym kolorze jakbyś chciała :)

Jony88 i jak ja bym wyglądała w tym babowozie?! :P Tragedia... ale dziękuję za propozycję :kiss3:

śliczna Bella , już trochę nią jeździsz ? jakieś problemy ? - wybacz jeśli pisałaś - jestem w trakcie lektury ;)

Alfa przeszła już w ręce nowego użytkownika, niestety nie wiem jaki aktualnie jest jej los, ponieważ nie zalogował się na Alfaholikach. Swego czasu słychać było od niego, że wrzucił gwint i poprawił audio. ;) Problemów trochę było, ale to raczej wynikające z eksploatacji.. typu sprzęgło, przeguby, wahacze, egr do zaślepienia. 1,9 JTD to bardzo udany silnik, nie było jakiś tam większych problemów. Ogółem z sercem do niej pochodziłam i żal było się rozstawać, ale na dobre jej wyszło, w mieście by się dusiła na krótkich odcinkach, a i na mojej kieszeni by się to odbijało. Na dobre nam to wyszło, chociaż trochę tęsknię czasami...

Teraz po mieście Punto II, a na trasy mamy Qkiego 156 FL ;) W przyszłości nie wiem co, ale na pewno będzie to jakieś kombi, możliwe że SW. ;)

Żal patrzeć na ten obrazek ;/

lekki dzwonek i kogos przeroslo

bywa

...

napisz do wlasciciela
przeciez jest post z lipca 2014 ze alfa poszla do nowego

Kontaktowałam sie z obecnym właścicielem. Uderzył w betonowa barierę jak troche przymrozilo. Nie chce sprzedawać na części póki co, ale cos mi sie wydaje ze w końcu będzie zmuszony. Z opisywanych usterek, wnioskuje ze nie opłaca sie jej robić..

Amortyzatory
Powrót