Jedyna taka 147 by Nika. :)

• Autor wątku Autor wątku Nika
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Nie doszukałem się w temacie fot wnętrza bardziej z bliska.. ale z tej odległości z której są robione fotki w poprzednim poście deska wygląda bardzo gładko.. a są 147 z deską w skórze fabrycznie.. więc nie widzę problemu kolego Bartol w tym żeby ten egzemplarz miał..

Ale niech Nika się wypowie.. najlepiej fotki z bliska bardziej to się będzie można tak ogółem przyjrzeć.. ;)

wheelerwasp02 Czyli jednak moje czyszczenie przyniosło spory efekt skoro wygląda to jak skóra. Chciałabym, ale jednak to jest zwykły kokpit. Cały dzień pracowałam i już słońce zachodziło jak robiłam zdjęcia, dlatego mogło Cię zmylić. Daj znać jak będziesz robił, to może jakoś zbiorowo zrobimy :)

Nie planuje oklejać także nici ze zbiorowego ;) wprawdzie koszt nie powala jakoś.. ale prościej będzie poprostu kupić drugą deskę fabryczną w skórze.. i będzie pewność że odcień będzie pasować do boczków które również mam w planie ;)

Wszystko fajnie, tylko czemu ta skóra na fotelach się tak paskudnie świeci... Powinna być jak najbardziej matowa

i będzie pewność że odcień będzie pasować do boczków które również mam w planie

Boczki to i ja mam w planach niebawem, a decha to jeszcze poczeka pewnie długo :)

Wszystko fajnie, tylko czemu ta skóra na fotelach się tak paskudnie świeci... Powinna być jak najbardziej matowa

Fotele są w ciągłej renowacji, były bardzo zaniedbane i trzeba warstwowo je odnawiać.

Pozdrawiam, miłej niedzieli. :)

ladnie sie prezentuje, kolo dobre i kolor ciekawy :) jakies delikatne bym progil do calosci wrzucil

Powiem Ci szczerze, że zwracałam uwagi. Sprawdzę jak będę go kiedyś wyciągała, z przodu jest tylko oznaczenie wielkości monitora.

Pozdrawiam. :)

Ps. Dzisiaj skóra wygląda już dużo lepiej :)

jakies delikatne bym progil do calosci wrzucil

Progi mam w planach, oczywiście nie jakieś wymyślne bardzo, tylko lekkie. Może być problem z dobraniem koloru, ale jakoś sobie może poradzą specjaliści. ;)

Z ciekawości, jaki to dokładnie model tego radia JVC?

Sprawdzone, radio jest firmy No name a nie JVC :P Planuję je zastąpić oryginalnym radiem.

Pogoda może się polepszy, to zrobię sesję mojej Sałacie :P

Ostatnia edycja:
Jak ja lubię takie kolorki :) Dbaj o nią bo za dużo na drogach srebrnych, i czarnych samochodów i szkoda, żeby taki kolor się zmarnował :)

Jestem w pełni świadoma, jaką odpowiedzialność wzięłam na swoje barki. :D
Dbam o nią najlepiej jak potrafię i wydaje mi się że mi to nieźle wychodzi.
Dzisiaj sprawiłam Alfie podstawowe mycie (co by jutro pod kościołem nikt nie raczył jej nie zauważyć) :P jeszcze trochę wosku zostało, a za tydzień jak pogoda będzie dobra, to moja Sałata idzie pod polerkę. :)
Wesołego Kurczaka Tomku! :)

Wesołego Kurczaka Tomku!

Dziękuję i wzajemnie ;) I mokrego dyngusa :D

Dzisiaj sprawiłam Alfie podstawowe mycie (co by jutro pod kościołem nikt nie raczył jej nie zauważyć) jeszcze trochę wosku zostało, a za tydzień jak pogoda będzie dobra, to moja Sałata idzie pod polerkę.

No ja swoją tydzień temu już woskowałem a wczoraj i dzisiaj kompletne mycie nadwozia, czyszczenie wnętrza i nabłyszczanie i aż przyjemniej się jeździ, a dla pełni efektu potraktowałem Plakiem opony :D

Dawno nic nie było, a kiedyś obiecałam dodać zdjęcie gdzie lepiej widać fele, więc oto i jest. Z wczorajszej wycieczki do Sandomierza, gdzieś na trasie. :o

1006545a.jpg

zartujesz ? delikatne, "lekkie" koniecznie ... linia auta sie rozjechala przez zderzak z przodu :)

gdyby był zwykły zderzak to żadne progi ale teraz faktycznie z profilu to nie wygląda mało spójnie :) Bartol nie piernicz tylko sprzedaj mi tristary :D

ps. fajna alfa, masz w końcu tego pieska ze skaczącą głową ? xD

Piękna 7emeczka oczywiste ładna felutka na lato zrobi robote do końca-pozdrawiam:rolleyes:

147 piękne:) ja chce takie felgi do siebie:P

Amortyzatory
Powrót