[GTV] *** Gtv SHOW ***

toddlockwood napisal " ręce jak sie pocą to nie przeszkadza bo wszystko wchłaniają rękawiczki". W takiem razie jak rękawiczki mogą być nie przepocone? Piszesz nie spójnie, czyli bez sensu.

Korzystam z skrótów myślowych. Nie spodziewałem się że przyczepicie sie do potu w rękawiczkach.
Rękawiczki są czyszczone, co jest chyba oczywiste. Co więcej uważam, że trudno przepocić takie rękawiczki same w sobie a mam porównanie z rękawicami do jazdy konnej które da sie przepocić.

Na skórzanej kierownicy skórzane hm no nie wiem

Da sie zniszczyć kierownice obrączką :P

rękawiczki pozwalają na lżejszy chwyt co jest lepsze, czy inni odwrotnie - jedna łapa na 12tej i jeeeedzie luzak taki że niby taki kierowca git :) więc jak jest coś co zwraca uwagę na ten pomijalny a istotny "szczegół" jak prawidłowe trzymanie kierownicy, to tylko dobrze.
W mojej opinii trzymanie jest o niebo lepsze i dużo mniej meczące

Co do potu to jak już jest na dłoniach, to bez rękawiczek wsiąka w skórę kierownicy, no to już lepiej w rękawiczki faktycznie.
Dokładnie :D

na co dzień za dużo galimatiasu z tym
Niby tak. Ale po tak długim poszukiwaniu tego samochodu uwielbiam celebrować każde spotkanie :D

bardzo ladna fota

Dzięki :D
Pokaż załącznik 248733
Dorzucę kolejną :D

Dzięki za cynk- rękawiczki to był pierwszy zakup po wyjściu z pracy dzisiaj :D niestety przy trzecim odpięciu pękł guzik... xD ale trudno- jutro jade wymienić na takie same, bo są super!

38435550_2203125976384167_2431190169458573312_n.jpg

Ostatnia edycja:
Dzięki za cynk- rękawiczki to był pierwszy zakup po wyjściu z pracy dzisiaj :D niestety przy trzecim odpięciu pękł guzik... xD ale trudno- jutro jade wymienić na takie same, bo są super!

Pokaż załącznik 248864

Graty! :D Ja kupiłem na rzepy bo były bardziej smukłe (choć wolałbym guzik - ale nie można mieć wszystkiego).
Teraz czas na jakiś sympatyczny zegarek co by mi sie komponował we wnętrzu :D Bo ten twój całkiem nieźle pasuje do tej kierownicy :D

Ostatnia edycja:

Pokaż załącznik 248864

Polecam zakupić/wymienić na trochę mniejsze. One powinny być dobrze dopasowane, nie luźne, Twoje wyglądają na troszkę luźne na zdjęciu.

Najgorsze że to jest S-ka :( mam małe rąsie

Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka

Ja też mam niewielkie dłonie, ale kupiłem kiedyś chyba rozmiar "S" czy nawet "M" w Wittchen i nawet po rozciągnięciu są ok.
Niestety nie mam jak zrobić zdjęcia, bo jestem na delegacji, a rękawiczki w domu.

Mierzyłem ale nie podoba mi się :/
Nie wiem w sumie - będę tam dzisiaj jeszcze raz bo mi wczoraj guzik się rozjebał więc popatrzę jeszcze raz xD

No i namówiliście :D wymieniłem na te z rzepem :D są o wiele lepsze, ciaśniejsze i lepiej wyglądają
39.jpg

Chyba mam te same. Fajnie, że udało się kupić lepiej dopasowane. Niech służą :)

Oby! Dzięki za wskazówki :)

Póki co naprawdę spoko, niesamowicie się kleją do drewna- o wiele pewniej trzymam tę kierownicę. Czasem mi tylko ten rzep się dziwnie zawinie i trochę uwiera ale tak jest mega pozytywnie :3

W Wittchenie ale w CH u siebie w Gdyni :P

Piękna! Trzeba się kiedyś trafić w okolicy :)

114.jpg

Wysłane z HUAWEI P9 lite

Piękna! Trzeba się kiedyś trafić w okolicy :)
IMG_20180811_133859-01.jpg
Koniecznie! :D
Ale to dopiero po 20.08 bo Gtv'ka jedzie na serwis i kilka dni jej nie będzie (przez to nie mogłem jechać na spot do Hotelu Kocierz) :( :( :( . Mam nadzieję że tym razem trafie na profesjonalistów a nie Januszy byznesu.
Do zrobienia w zasadzie same pierdoły, ale wolę z tym nie jeździć.

Ostatnia edycja:
Pokaż załącznik 249157
Koniecznie! :D
Ale to dopiero po 20.08 bo Gtv'ka jedzie na serwis i kilka dni jej nie będzie (przez to nie mogłem jechać na spot do Hotelu Kocierz) :( :( :( . Mam nadzieję że tym razem trafie na profesjonalistów a nie Januszy byznesu.
Do zrobienia w zasadzie same pierdoły, ale wolę z tym nie jeździć.
Hehe u mnie to samo po 20.08 jedzie na wymianę rozrządu, oleju+filtra, chłodnicy klimatyzacji. Może spotkamy się u mechanika buahaha
Gdzie oddajesz, bo ja do Oziego

Wysłane z HUAWEI P9 lite

Amortyzatory
Powrót