toddlockwood
Nowy
- Auto
- Gtv 2.0 V6 Tb
toddlockwood napisal " ręce jak sie pocą to nie przeszkadza bo wszystko wchłaniają rękawiczki". W takiem razie jak rękawiczki mogą być nie przepocone? Piszesz nie spójnie, czyli bez sensu.
Korzystam z skrótów myślowych. Nie spodziewałem się że przyczepicie sie do potu w rękawiczkach.
Rękawiczki są czyszczone, co jest chyba oczywiste. Co więcej uważam, że trudno przepocić takie rękawiczki same w sobie a mam porównanie z rękawicami do jazdy konnej które da sie przepocić.
Na skórzanej kierownicy skórzane hm no nie wiem
Da sie zniszczyć kierownice obrączką
W mojej opinii trzymanie jest o niebo lepsze i dużo mniej meczącerękawiczki pozwalają na lżejszy chwyt co jest lepsze, czy inni odwrotnie - jedna łapa na 12tej i jeeeedzie luzak taki że niby taki kierowca gitwięc jak jest coś co zwraca uwagę na ten pomijalny a istotny "szczegół" jak prawidłowe trzymanie kierownicy, to tylko dobrze.
DokładnieCo do potu to jak już jest na dłoniach, to bez rękawiczek wsiąka w skórę kierownicy, no to już lepiej w rękawiczki faktycznie.
Niby tak. Ale po tak długim poszukiwaniu tego samochodu uwielbiam celebrować każde spotkaniena co dzień za dużo galimatiasu z tym
bardzo ladna fota
Dzięki
Pokaż załącznik 248733
Dorzucę kolejną