• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[GTV] *** Gtv SHOW ***

Czy ona jest obniżona?Bo seria chyba troszkę wyżej stoi? ;)

Screenshot_2018-09-20-18-40-34-483_com.kajda.fuelio.jpgDSC_0265.jpg
Jakby kogoś interesowało jak wygląda spalanie w 2.0 V6 Tb to wrzucam wykres. Generalnie jak jest 95% miasto i 5% trasa to wychodzi ok. 15 / jak sama trasa ale raczej energiczna to 9 a da rade zejść do 8 pewnie. Także miło :)
W zasadzie jakby tak porównać Gtv do jakiegoś Polo 1.0 które ma 50 koni i pali 5/7 l to ta Gtv'ka przy średnim spalaniu 12l jest całkiem ekonomicznym samochodem :)

Ostatnia edycja:
Już myślałem, że hamowałeś... ;)

Odważę się może jak będe miał jeszcze Spidera lub drugą Gtv na dojazdy do pracy :D Albo za dużo pieniędzy... Jakby mi nawet 201 koni wyskoczyło to bym nie mógł spać po nocach gdzie sie konik zawieruszył. Także przy mojej obecnej sytuacji jest to nie wskazane.

Jakby mi nawet 201 koni wyskoczyło to bym nie mógł spać po nocach

No popatrz, a chodzą słychy, że poprzedni właściciel wystawił ją na sprzedaż po tym, jak objechała go Alfa 145 1.4 z zepsutym wariatorem i panewkami z przegotowanego makaronu :P

Dokup sobie w sklepie modelarskim tablice rej. takie jak w dużym masz i będzie komplet

U mnie czerwona GTV 1:43 zamówiona z tej samej kolekcji :D wpadnij kiedyś do mnie to się pobawimy buahaha

Z modeli Gtv polecam te produkcji Minichamps 1:43 lub Kyosho 1:64.
Minichamps jest praktycznie kopią mojej wersji 1:1, te same felgi i też czerwone fotele :)

20180828_221715-1.jpg

Amortyzatory
Powrót