Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Panie Tytus, zrobiła się fajna grupa na fb. Są spoty w Wawie. Wpadaj pan czasami![]()
No dobra, zgłosiłem się, tyle, że moje konto jest anonimowe dosyć, więc nie wiem jak to moderator potraktuje...
Moderator jest kumaty i się domyślił...

Pokaż załącznik 246776
Elektryka powiedzmy że ogarnięta. W zasadzie udało się zrobić półtorej z trzech rzeczy.
- Lampka w kabinie została uratowana i teraz działa elegancko.
- Anteny nie udało sie niestety naprawićtrzeba będzie poszukać czegoś.
- Ori radio zepsute - kupiłem w zamian jakiegoś pioniera - ale naprawię je kiedyś...albo kupie ori sprawne na ebayu za milion funtów.
Wczoraj byłem u "speców" od klimatyzacji. Generalnie chodziło o uszczelnienie klimatyzacji - naprawili dwa oringi ale kolejnych dwóch nie dali rady bo nie potrafili zdjąć zderzaka xD
Umówiłem się w ASO bo tam jest jakaś szansa że ktokolwiek widział takie auto kiedyś na oczy![]()
toddlockwood napisal " ręce jak sie pocą to nie przeszkadza bo wszystko wchłaniają rękawiczki". W takiem razie jak rękawiczki mogą być nie przepocone? Piszesz nie spójnie, czyli bez sensu.
Na skórzanej kierownicy skórzane hm no nie wiem
W mojej opinii trzymanie jest o niebo lepsze i dużo mniej meczącerękawiczki pozwalają na lżejszy chwyt co jest lepsze, czy inni odwrotnie - jedna łapa na 12tej i jeeeedzie luzak taki że niby taki kierowca gitwięc jak jest coś co zwraca uwagę na ten pomijalny a istotny "szczegół" jak prawidłowe trzymanie kierownicy, to tylko dobrze.
DokładnieCo do potu to jak już jest na dłoniach, to bez rękawiczek wsiąka w skórę kierownicy, no to już lepiej w rękawiczki faktycznie.
Niby tak. Ale po tak długim poszukiwaniu tego samochodu uwielbiam celebrować każde spotkaniena co dzień za dużo galimatiasu z tym
bardzo ladna fota