Dareek
Aktywny
Duże różnice są między klasami spalania?
Np: B i E ?
patrzenie na te opisy to jak dane katalogowe spalania naszych aut.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Duże różnice są między klasami spalania?
Np: B i E ?
Chciałbym zapytać czy ktoś z Was używał może na Giulii opon FALKEN Azenis FK510 w podwójnym rozmiarze na obręczach 18 lub 19" ? Ciekaw jestem opinii o tej oponie. Z góry dzięki za odpowiedź...
- trochę dziwnie przy manewrach parkingowych przy mocno skręconych kołach. Tak jakby "podwijała się". Nie wiem, jak to nazwać. Raczej to efekt run flat i małego profilu.
Na felgę R19 8.5" założylibyście książkowo 245/35 czy może wyższą 245/40 ?
Pisałem do użytkowników którzy założyli takie wyższe opony,ale mi nie odpisali...
Ja mam obie osie 245/40.
To jest 18x9?
Jak juz pisałem, założyłem na zimę 18" podkowy ze 159, ale średnio mi się to podobało - za duże ET, felga jest ciut wypukła, opona węższa niż w 159, do tego żona mi te felgi zdążyła porysować przez ostatni sezon letni (jeździły w jej Giulietcie).
Kupiłem PSW Dubai Anthracite polished 18"x8" RT33 z eBaya z Włoch, dzisiaj przyszły:
Pokaż załącznik 252741Pokaż załącznik 252742Pokaż załącznik 252743
Wcześniej pytałem sprzedawce o producenta, zarzekał się że PSW to włoska firma (tak jest) i że produkowane są we Włoszech. Na pudełkach jednak Made in PRC.
No cóż... Trudno, moze będą OK, w końcu nawet ori felgi Giulii/Stelvio produkują w Tajlandii. Felgi wyglądają na pierwszy rzut oka bardzo ładnie, fajny wzór, fajna kolorystyka, jakościowo sprawiają dobre wrażenie (oglądałem jedną tylko).
Wrzucę fotki jak już będą na aucie.
Na początek zakładam bez dystansów, zobaczę jak to wygląda, a najwyżej coś dorzucę z czasem.
super, 3 sezony zimowe, proste, sol nic nie zaszkodzila polerowanemu frontowi
jak dla mnie nr 1 i 3 w twoim poscie tylko w sensownym 19 lub 20 calach.