Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ktoś chętny na fabrycznie nowe, nieużywane felgi?
Parametry:
Produkcja: Alfa Romeo (nie zamiennik)
średnica: 19"
ET: 34
szerokość: 8,5"
Pokaż załącznik 277721
Pokaż załącznik 277722
Pokaż załącznik 277723
Zapraszam na prv.
Pozdrawiam.
- Rafał
Za miesiąc u [MENTION=80009]Kolpak[/MENTION] zakładam GY Eagle F1 A5 na 19" to dam znać jak się sprawują.jakie trendy na letnie opony premium obecnie? Michały PS 4S rządzą czy coś innego? W sumie z doświadczeń ze 159TBI brałbym GY Eagle F1 Assy (miałem wer 3), kleją na mokrym, komfortowe, ciche, ale bok opony okrągły i mi się średnio auto na takich podoba. U żony (ale w GIulietcie) mam Michelin PS4, wyglądają dobrze, nie kleją tak fajnie jak GY do tego głośniejsze.
a potem do mnie na licznik przyjeżdżasz czy najpierw do mnie a potem do Kolpaka? jesli to pierwsze to spoko obczaję osobiście i pogadamy o pierwszych wrażeniach z użytkowania GY. Co innego jeszcze rozważałeś i co CIę skłoniło finalnie na GY?Za miesiąc u [MENTION=80009]Kolpak[/MENTION] zakładam GY Eagle F1 A5 na 19" to dam znać jak się sprawują.
Pierwotnie najpierw miałem jechać do Ciebie ale jeszcze zastanowimy się czy nie zmienić kolejności. Wybierałem między PZ a GY A5. Pierwotnie byłem nastawiony na PZ ale po rozmowie ze znajomym, który ma A5 i po tym co napisałeś o A3 zdecydowałem się na GY.a potem do mnie na licznik przyjeżdżasz czy najpierw do mnie a potem do Kolpaka? jesli to pierwsze to spoko obczaję osobiście i pogadamy o pierwszych wrażeniach z użytkowania GY. Co innego jeszcze rozważałeś i co CIę skłoniło finalnie na GY?
Tył 9" a RF'y na 19" byłyby dla nas za twarde.OK, jak zmienisz kolejność to fajnie, nie to się na odległość zgadamy i poproszę Cię o fotki z różnych ujęć. wziąłeś z czy bez RF? tyły masz 8" czy 9"?