Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ale ten wzor jest okropny, fuj. poziomdesignu rodem z golfa 3 albo lanosa.a w giulii to juz w ogole bedzie zle wygladal. w stelvio tylko niektore 19 i 20" wygladaja jak nalezy. nie poposali sie wlosi ze wzorami

A nie lepiej mając i Stelvio i Giulię jeździć zimą Stelvio?
Bo innego powodu by nie kupować felg dedykowanych do Giulii nie widzę..
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

no wg mnie właśnie fajnie i będzie oryginalnie...Pokaż załącznik 251367
- - - Updated - - -
to po to aby się delikatnie wyróżnić
rozważałem też opcje szprych z brery:
Pokaż załącznik 251368
te 18 ze stelvio przeskalowales jakby mialy 20" i zostal nalesnik zamiast opony i inaczej to wygląda(choc faktycznie lepiej niz sie spodziewałem), tyle ze w rzeczywistosci bedzie znacznie wiecej opony i wyglad sie pogorszy. moim zdaniem szalu nie robi ale jak Ci sie podoba to spoko.
szprychy z brery nie bardzo (choc na brerze czy 159 mi sie podobaja)
to tylko moje opinie

dla mnie to wyglada co najwyzej przecietnie, do giulii warto jakies ciekawe alfowe felgi zalozyc (ktores 18 ori z giulii lub cos ze 159 typu polksiezyce/podkowy) ewentualnie cos nie ori ale pasujacego do chatakteru i wygladu auta.
ok, dzięki, szanuję
Pokaż załącznik 251373 Pokaż załącznik 251374
tak sobie jeszcze dalej eksperymentuje, które najfajniejsze...
oba warianty mi się podobająok, dzięki, szanuję
Pokaż załącznik 251373 Pokaż załącznik 251374
tak sobie jeszcze dalej eksperymentuje, które najfajniejsze...
kiedyś zaczynałem temat o łańcuchach tu: http://www.forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio/148242-lancuchy_sniegowe.html, może tam lepiej przenieść dyskusję?W sumie też felgi czy opony, ale... Czy ktoś korzystał z łańcuchów? Jeśli tak to co polecicie? Tekstylne? Czy, tradycyjne?
Mam na zbyciu kpl. koła Przód R19 ET33 J8 opona Bridgestone potenza 225/ 40 89Y. Tył R19 ET34 J9 opona Bridgestone potenza 255/35 89Y Przebieg opony 8 tys/km głębokość rowka od 6,6 do 6,9 mm ( Nowe 7mm) Produkcja 2017r. Drobne zarysowania na dwóch obręczach-wystarczy zaprawka i polerka.
Pokaż załącznik 251375 Pokaż załącznik 251376 Pokaż załącznik 251377
Czy ma ktoś 4 felgi turbiny 18" 8j i chciałby 2 z nich zamienić na 9j?
tych z 5 otworami ze standardowego wyposażenia czy tych półksiężycy z katalogu akcesoriów? Jaka cena i gdzie kupowałeś?ja kupiłem komplet 8x18 ale tych grafitowych 5 ramiennych - była promocyjna cena...![]()
https://www.google.pl/url?sa=i&sour...yv2KaRSJfA3MH4wTjnikamit&ust=1540123102188867
ten model
Wrocław
Wyścigowa
Demo z czujnikami bez dekielków
o cenę trzeba się pytać - ja mam specjalny rabat, bo zaopatruję ich w opony
Jak chcesz mogę zapytać.
Podobały mi się oczywiscie 19 ale przy mojej jeżdzie bym miał co miesiąc nowe opony :![]()