Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
super, może na przyszły sezon zimowy też je kupię, chcę najpierw zobaczyć jak wyglądają/pasują podkowy 18 które zostały mi ze 159.A tak wyglądają msw na aucie.![]()
Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka
ET30super, może na przyszły sezon zimowy też je kupię, chcę najpierw zobaczyć jak wyglądają/pasują podkowy 18 które zostały mi ze 159.
Jakie ET wziąłeś, pytam bo MSW w tych felgach i rozmiarze 18x8 5x110 robi bodajże 30,35 i 40
wersje giulii z q4 sa 14mm podwyzszone w stosunku do rwdPrzód coś wysoko stoi [emoji16]
Wysłane z mojego Galaxy s8+ przy użyciu Tapatalka
widac auto stoi na lekko nierownym terenie, pewnie ciut podniosło prawy przod bo lewy tyl jest najnizej (wjazd na chodnik), do tego te 14mm wyzej w veloce q4 i tak to wyglada. nawet sam wczoraj patrzylem na swoją i zaswitalo mi w głowie czy by nie zmienic sprężyn i nie obnizyc auta kiedys. Ty masz rwd nizej zawieszona i cwaniakujeszAle przód strasznie pieje w górę [emoji6]
ET30
Seryjne 18" maja chyba et34, tutaj do zacisku kilka mm jest. Oryginalne 19 mają dużo ciaśniej. Jedyne co bym rozważał to szerszy tył tak jak na letnich.najlepszy wybor, jak jakies 2 miesiace temu pierwszy raz spotkalemsie z tymi msw82 to w sklepach dostepne byly tylko et40 a reszta brak na magazynie
U mnie czasem za nisko jest... Już mam urwane 3 nakrętki od mocowania osłon pod autem...widac auto stoi na lekko nierownym terenie, pewnie ciut podniosło prawy przod bo lewy tyl jest najnizej (wjazd na chodnik), do tego te 14mm wyzej w veloce q4 i tak to wyglada. nawet sam wczoraj patrzylem na swoją i zaswitalo mi w głowie czy by nie zmienic sprężyn i nie obnizyc auta kiedys. Ty masz rwd nizej zawieszona i cwaniakujesz
(btw, pisalem do Ciebie w sobote jak bylem we wrocku zeby sie spotkac, no ale nie odpisales/oddzwoniles)
8" maja et33, a 9" niektóre et34 (moje 19) ale sa tez felgi ori et41.5.Seryjne 18" maja chyba et34, tutaj do zacisku kilka mm jest. Oryginalne 19 mają dużo ciaśniej. Jedyne co bym rozważał to szerszy tył tak jak na letnich.
no wlasnie, cos za cos. w 159 często przycieralem a w giulii q4 swiety spokoj.U mnie czasem za nisko jest... Już mam urwane 3 nakrętki od mocowania osłon pod autem...
Ja mam koniczynki 19x9, 4 szt nówek. Cały czas nie mam czasu wystawić na All
Chętny? Nie pytaj za ile, tylko zaproponuj cenę![]()