Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Chodziło mi o to czy na rynku pojawiły się jakieś nowe modele 18j9
Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Chodziło mi o to czy na rynku pojawiły się jakieś nowe modele 18j9
Jak dla mnie, to one wyglądają b.dobrze i nie zamieniłbym na gunmetal. I nie piszę tego, bo sprzedałem... po prostu taki gust (a każdy ma jakiś)[MENTION=89748]AlfaTomik[/MENTION] nie pamiętam czy masz czarne lusterka myślę, że gdyby je obkleić na czarny połysk + ewentualnie przyciemnić szyby (tak, ja lubię, choć nie w każdym kolorze samochodu), to te felgi zgrają się jeszcze lepiej.
A masz jakieś źródełko do tych ala 8c? Tych co można w moparze kupić?
Oczywiście w dużej mierze jest to rzecz gustu. Moim zdaniem nie zawsze, nie z każdym kolorem lakieru, przyciemnianie szyb da dobry efekt estetyczny. To nie jest tak, że jestem niezadowolony z uzyskanego efektu. Czyste auto i czyste felgi - teraz już całość po położeniu ceramiki - daje bardzo dobry rezultat. Najlepiej, jak samochód może przeglądać się jak w lustrze w felgach i odwrotnie. Błyszcząca Alfa wygląda, jak kobieta w dobrej biżuterii ;-) No i te lakiery na naszych Alfach są jakieś specyficzne. Ten na mojej nie jest po prostu szary. No i jak napisałem - może zmienię felgi. Ale jeśli to najchętniej u kolegi [MENTION=80009]Kolpak[/MENTION]. Pozdrawiam. Niestety nie mogę dodać aktualnych zdjęć. A szkoda! Linki wysyłam do kolegi [MENTION=80009]Kolpak[/MENTION] na maila.
No widzę, że dwa zdjęcia się podpięły. Dwa pozostałe u kolegi [MENTION=80009]Kolpak[/MENTION]. Może je opublikuje.
[MENTION=38598]nero[/MENTION]sław podaj nr/kod lakieru którym to malowałeś- z góry dziękuję
- - - Updated - - -
[MENTION=38598]nero[/MENTION]sław podaj nr/kod lakieru którym to malowałeś- z góry dziękuję

u mnie zimowy setup jak zwykle troche nietypowywszystko ogarniane przez kolege [MENTION=80009]Kolpak[/MENTION] (pozdrawiam!)
aktualne felgi nie sa tymi ktore pierwotnie mialy byc, bo plan byl na lekkie flow-forged SL-01 od JR'a ale panowie z JRa dali ciala, potwierdzajac ze wybrane ET (28/22) bada pasowac a na przedniej osi byla kolizja z zaciskiem .., takze mielismy troche z tym przejsc i nerwow.
Bardzo dziekuje [MENTION=80009]Kolpak[/MENTION] za fachowosc, interwencje i dogadanie sie z nimi na wymiane de facto zmonowanych juz felg, mialo byc szybko, lekko i przyjemnie a wyszlo sporo dodatkowej roboty i maili, zarowno dla Ciebie jak i dla mnie. Ostatecznie musialem wybrac inne z ich kolekcji ktore przy tych ET beda pasowac, juz niestety normalne odlewane, nie super lekkieale jest OK, wydaja mi sie optycznie male ale na lato mam 19 AEZa w troszke jasniejszym odcieniu, wiec stad pewnie ta roznica w odczuciach.
Za to te Bridgestone'y Blizzak kleja swietnie na sliskim musze przyznac, jak spadl pierwszy snieg w zeszlym tygodniu (no taki snieg z deszczem powiedzmy) pierwsze co zrobilem poszedlem potestowac, Race mode i ogiennaprawde bylem zaskoczony
![]()
Pokaż załącznik 281799
Pokaż załącznik 281800
Pokaż załącznik 281801
Pokaż załącznik 281802