Kolpak
Użytkownik
Dzisiaj po tygodniu i 200km przejechanych czujniki ożyły kocham to auto i nienawidzę jednocześnie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Zapewne kestia odpowiedniego sposobu kalibracji i tyle
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dzisiaj po tygodniu i 200km przejechanych czujniki ożyły kocham to auto i nienawidzę jednocześnie
Nie bardzo rozumie o laką kalibrację chodzi
Po prostu włączyły się sprawdziłem na kompresorze ciśnienie zgadza się z tym wyświetlanym na ekranie
No mi miła pani u Kołpaka w firmie robiła taką kalibrację przystawiając odpowiednie urządzenie do każdego koła.
Tym razem 2 białe Belle
Obie na rozmiarach 225/40 // 255/35 R19.
Pierwsza dziś odebrana z salonu, poliftowa, na felgach AEZ (pożyczam dwie fotki od właściciela, bo zdecydowanie lepsze).
Druga na GMP specjalnie przemalowanych na czarny półmat.
Pokaż załącznik 268906Pokaż załącznik 268907Pokaż załącznik 268908
Pokaż załącznik 268909Pokaż załącznik 268910Pokaż załącznik 268911Pokaż załącznik 268912
no właśnie, bo mnie ten półmat zastanowił, w serii GMP Drake mamy czarne, ale połysk.
Na jakich oponach jeśli można spytać?
Widać,że to Pirelli P Zero po napisach i odstającym rancie ochronnym.
U mnie taki efekt zetknięcia tylnego koła z krawężnikiem przy identycznym zestawie:
Pokaż załącznik 268946
Jakby to było przednie koło to uszkodzenia byłby znacznie wieksze.
Kolpak nie dałbyś rady zdobyć kod lakieru tych GMP Antracite Dark?
Kod OE mam, GMP nie, ale już wysyłam zapytanie, choć nie wiem czy zdradzą..
U mnie taki efekt zetknięcia tylnego koła z krawężnikiem przy identycznym zestawie:
Pokaż załącznik 268946
Pokaż załącznik 268946
Podziel się kodem OE jeżeli nie tajemnica. Malowałem już jedna felgę, ale ile jęczenia przy tym, że nie ma lakieru, że dobierali 3 razy itd. Wyszło ładnie, ale na przyszłość może się przydać.
Wysłane z mojego Nokia 7.2 przy użyciu Tapatalka
Ja u siebie założyłem na lato 20" felgi AR model SuperSportDesign, a te z wersji FE zostały na zimowych. Bardzo spodobał mi ta wersja nawiązująca do klasycznego wzoru Alfa Romeo
Pokaż załącznik 269084
Ja u siebie założyłem na lato 20" felgi AR model SuperSportDesign, a te z wersji FE zostały na zimowych. Bardzo spodobał mi ta wersja nawiązująca do klasycznego wzoru Alfa Romeo
Pokaż załącznik 269084