Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
[MENTION=30723]Patryczos[/MENTION] jednak zderzak od rs,czarne logo,zawias i dobre kółko robią mega dzika z tego audi...gratulacje!!!
Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka

Oczywiście, dzieje się. Co prawda początek roku to będzie nuda bo czeka mnie serwis olejowy, wymiana filtrów i profilaktyczna wymiana rozrządu przed czasem, to w następnej kolejności myślę o swapie tylnych hebli na większe. I tak czeka mnie wymiana tarcz i klocków z tyłu więc była by okazja wsadzić zaciski z wersji 313KM tj pod tarcze 330mm. Jedynie zostaje kwestia czy moje tylne 10" felgi z głębokim concave nie będą ocierały o większy zacisk. No i kwestia ceny: 800 zł v 2500 zł ... A z przyjemności: wpadnie pakiet dokładek z MaxtonaLotka już leży i czeka na montaż w cieplejsze dni
![]()
Naprawdę ładna sztuka. Zawsze mi się podobały. Niech służy [emoji846]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
No nie żartuj że u Pietrzaka pracujesz![]()