Patryczos
Użytkownik
- Auto
- Alfa Romeo GTV 2.0 JTS 165KM ; GT 1.9 JTDM 150KM ; Stelvio 2.0 Q4 280KM
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Rewelacyjnie się prezentuje, myślę że po 159-tce też pójdę w A6 C7 Avant jak mi się uda żonę namówić![]()
No Audika fajnie sie prezentuje szczegolnie w tym bbialym kolorze. Graty.

Zmiany, zmiany, zmiany
=
Felgi świetne, obniżenie robi robotę
Pływających kierunkowskazów osobiście nie trawię, dla mnie to wieś tuning przeniesiony przez Audi "na salony". Mega się cieszę, że w moim jeszcze nie ma![]()
Zdecydowanie odradzam tę myjnię. To jest ta przy skrzyżowaniu za Turzą Śląską? Raz się skusiłem po jakiejś trasie na użycie tej piany i zmatowiła mi wszystkie plastiki na Hondzie, a były zabezpieczone powłoką :O
Ładnie dbasz o to Audi. Muszę przyznać, że wygląda zacnie.
Felgi to 19" czy 20"?
Pozdrawiam.
Rafał

Obniżenie zrobiło powiem dużą robotę, ale naprawdę nie spodziewałem się, że aż tak sądzie.
A jak odbierasz Eibacha w tej budzie?
Ja mam bdb doświadczenia z Eibachem, ale Audi kupiłem już z HR. Pierwsza myśl była żeby zmienić na Eibach, ale w sumie mam wrażenie, że HR dobrze sobie radzą, więc na razie zostały. Nic nie dobija, nie ma też totalnego betonu, jest bardzo nisko ale da się normalnie jeździć
W Eibachu na poprzednim aucie podobała mi się sprężystość, fajna progresywność i komfort.
Chciałem glebę wiec jest pełną gębą no i delikatnie mówiąc liczę, że nie siądzie już bardziej hehe
Przepraszam, nie mogę się powstrzymać.
Mordy psów kapitalnie pasują do mordy auta :sarcastic: