No i są zrobione 2 felgi :/ Niestety - regenerowałem je w firmie "Doktor Felga". Serdecznie nie polecam - lakier pokryty pyłami, nawarstwiony klar, mimo prostowania widać, że było robione to po macoszemu. Poza tym spiłowane narożniki - nie wiadomo dlaczego, zamiast uzupełnionych ubytków. Na dodatek dodam - nie ten kolor... I jeszcze: felgi odebrałem z miękkim klarem i odciskami paluchów. Nie chciałem sie kłócić, bo była to przysłowiowa "banda łysych". Tak więc Panom już podziękujemy - lakier do zdarcia i próbujemy szczęscia dalej gdzie indziej.

A tu fotka "auta na styropianie"

Oprócz tego na sezon zostały przygotowane opony 225/45R17 W94: przód - Michelin SportPilot3 - na przód - miekkie i delikatniejsze. Tył - twarde Nexen N3000.
Został mi oprócz tego miesiąc na uporanie sie z elektryką, przełącznikiem kierunków (chyba kupiłem go od cumy, tyle, że przez allegro
) i co najistotniejsze - ustawieniem geometrii 3D.

A tu fotka "auta na styropianie"

Oprócz tego na sezon zostały przygotowane opony 225/45R17 W94: przód - Michelin SportPilot3 - na przód - miekkie i delikatniejsze. Tył - twarde Nexen N3000.
Został mi oprócz tego miesiąc na uporanie sie z elektryką, przełącznikiem kierunków (chyba kupiłem go od cumy, tyle, że przez allegro
Załączniki
Ostatnia edycja: