Alfa Romeo Gtv Cup no.038

Argentum kupione. Jutro czyszczenie... Wtedy wrzuce fotki.
A dzisiaj Alfa ponownie u Pana Kotowicza, cel:
- wymiana termostatu (niedogrzewała się)
- uruchomienie wentylatora chłodnicy, który nagle przestał działać (przegrzewała się)
- zmiana płynu chłodniczego
Jak tak dalej pójdzie, to wynajme garaż troche bliżej serwisu... :D

Więc - Argentum działa - dzięki za rade! Efekt jest niesamowity, wszystko zniknęło i na dodatek jeszcze sie bardziej świeci! ;) Wiem, że miałem wrzucić fotke ale alfa stoi cały czas w garażu i nie mam odpowiedniego oświetlenia, a po wyczyszczeniu tak sie świeci, że odbija flasha :) Postaram sie w ten weekend zrobić jakaś nową sesyjkę...

Sezon czas zacząć, kilka takich sobie zdjęć stanu obecnego, po woskowaniu... Ciągle nie moge się zabrać z środek ;)

Cieszę się, że mogłem podpowiedzieć z tym argentum.

W weekend troche popracowałem nad Bellą
;)
Efekty:
- zmieniony tylny znaczek: od razu widać, że w dzisiejszych czasach liczy się oszczędność - kiedyś znaczek był odlewany z metalu, teraz to tylko plastik z blaszką na wierzchu
DSC_0398.JPG
- założone uszczelki drzwi (dlaczego te kawałki gumy są takie drogie?)
DSC_0400.jpg
- założony 1 nowy herb i jedna nowa "pininfarinka" od cuma_borek - dzięki ;)

Przy okazji pochwale się, że zdjęcia mojej Gtv trafiły do artykułu na AutoCentrum ;)
http://www.autocentrum.pl/testy-aut...azdego-alfa-romeo-gtv-1995-2005/strona-2/#art

Ostatnia edycja:
Tez montowalem pininfarinki w weekend, do dzis nawet nie ukradli;)

Badanie rynku - dobrze powiedziane ;) Jeślibym dostał te 19 tys - tak. Wtedy pewnie z niemiec przyjechałaby poliftowa 3.2 V6, bo mam chwilowy dopływ środków i mógłbym go wykorzystać. Ale nie licze, że sie uda - tak więc pracuje nad Cup-em cały czas dalej, bo auto jest niesamowite. Pochwale się tylko, że jutro jade po dwie felgi 15" i autko stanie na nich i "żabach" z przodu, a felgi pójdą do malowania.Ponadto tydzień póżniej wizyta u Pana Kotowicza - klocki, tarcze, płyn hamulcowy. Oczywiście mógłbym zrobić to sam, tylko chwilowo brak mi na to odpowiedniego miejsca :( Ostatnio też nawala mi instalacja elektryczna - troche sie popaliła, na dodatek mam zwarcie na stopie i migaczu :/ Potem zaraz idzie do ustawiania zbieżności już na nowych, prostych felgach i jedziemy 29 kwietnia na "The Ring" ;)W planie mam też naprawę/wymianę skrzyni - synchronizator 3 biegu nawala :/ Zastanawiam sie tylko która opcja będzie korzystniejsza...

---------- Post added at 21:20 ---------- Previous post was at 21:19 ----------

Napisał mario1942 Tylko ASO. Po ok. 80 za sztukę... Sama guma, czy razem z tym plastikowym stelażem?
Stelaż dodatkowo 40 :/

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: listTableSearchContent, bgcolor: #ffffff"]60589854[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

EPER --> mobile parts and glass --> side front doors --> jeden z ostatnich obrazków

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót