• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfa Romeo Gtv Cup no.038

A ja oddaję najprawdopodobniej "Kubka" w przyszłym tygodniu do lakierowania całego auta z zewnątrz. To bolesna dla kieszeni miłość: Cray::

I poszedł do lakierowania. Ino mole w kieszenie zostaną:(

Jak tam lakier? zadowolony jestes z efektu?
Auto wygląda teraz ślicznie. Wymieniłem dodatkowo emblematy, grill z przodu i uszczelki boczne drzwi, które są przymocowane do błotników tylnych. Niestety patałachy w aso jak demontowali tapicerkę to oberwały mi boczki tylne i muszę jakieś teraz dostać. Tylko gdzie?:( Został mi tapicer, ale to dopiero w przyszłym roku. Teraz wnętrze nie pasuje do ogólnego stanu auta. Krupek, a na jakim etapie jest Twój "kubek"? Mój obecnie stoi na parkingu strzeżonym pod ślimakiem w centrum Sosnowca. Czekam na koniec zimy.

Plany były ambitne ale sie pozmieniało..."Kubek" zimuje w garażu, do kmońca marca planuje zrobic zawiechę. Jak wiosną wyjadę na drogę to pojadę na przegląd i naprawę silnika... latem planuje blacharkę i lakier. Zarazek wybierasz się na zlot do Kielc?

Na razie nie zanosi się na to. Czemu pytasz? Co masz do roboty z zawieszeniem?

Do zrobienia mam wahacze przód, gumy i końcówki stabilizatora. Poza tym leci olej z silnika i chyba go pali bo niebieski dym czasem leci...więc grubo jak by generalke trzeba było robić. Ale zrobię jak będzie trzeba tylko nie w tym roku. Ja się zamierzam wybrać na ten zlot bo dodatkowo chciał bym to połączyć z jazda Lambo które muszę w tym roku zaliczyć na kieleckiego torze w sjs. Pożarem fajnie by było pokazać dwa kubki z sosnowca na złocie. Nie? :))

No niestety, w tym roku nie mam możliwości pojechać na zlot, ale w przyszłym kto wie...:) Może spotkalibyśmy się naszymi "Kubkami" w Sosnowcu, w jakimś konkretnym miejscu i zrobili największy zlot Cup-ów w Polsce?:) Mielibyśmy okazję porozmawiać i wymienić się doświadczeniami. Tylko nie mów nie, bo jak nie my, to kto to zorganizuje:)

Jasne. Trzeba poczekać na maj, będzie ciepło i się wyciągnie z garażu. Na przejażdżki. Bede się odzywal.

Czyja jest srebrna GTV'ka? Wczoraj jechałem kawałeczek za nią moją Alfą- zjazd z Grota Roweckiego na 1'ke, ja zjechałem na trasę a Ty w kierunku Piłsudskiego. Było to ok. godz. 11.10

Właśnie wiem, że kiedyś o niej czytałem temat i tak myślałem że to Twoja ale wolałem się upewnić. Chyba parking za Mc Donaldem i Shellem? Trzeba się kiedyś ustawić i pogadac o Alfach:)

Tak, to ten parking. Co do pogaduch o Alfach jestem otwarty na propozycje:)

Bardzo ładna Alfka :) zawsze mi się podobały a jakoś nigdy nie miałem okazji w niej posiedzieć nawet :)
Bezawaryjności:five:

Nom świetne alfy ;) dodajcie je na sekcje "Nasze Belle" oraz zapraszam na grupy [notranslate]Alfa[/notranslate] Romeo Południe oraz [notranslate]Alfa[/notranslate] Romeo Górny Śląsk na facebooku :)

Nom świetne alfy ;) dodajcie je na sekcje "Nasze Belle" oraz zapraszam na grupy [notranslate]Alfa[/notranslate] Romeo Południe oraz [notranslate]Alfa[/notranslate] Romeo Górny Śląsk na facebooku :)

fajne Gtv-ki tylko ciekawe jak się mają dzisiaj - popatrz na daty ostatnich wpisów właściciela

Amortyzatory
Powrót