Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Auto wygląda teraz ślicznie. Wymieniłem dodatkowo emblematy, grill z przodu i uszczelki boczne drzwi, które są przymocowane do błotników tylnych. Niestety patałachy w aso jak demontowali tapicerkę to oberwały mi boczki tylne i muszę jakieś teraz dostać. Tylko gdzie?Jak tam lakier? zadowolony jestes z efektu?
Jak cos to trzymajcie mnie w pętli informacyjnej....jak by sie szykowalo spotkanko.![]()
Nom świetne alfydodajcie je na sekcje "Nasze Belle" oraz zapraszam na grupy [notranslate]Alfa[/notranslate] Romeo Południe oraz [notranslate]Alfa[/notranslate] Romeo Górny Śląsk na facebooku
![]()