No właśnie też sie troche przeraziłem jak zobaczyłem... Ale kapitalki nie będzie. Jak ten silnik sie "skończy" to będzie swap. Nie chce wydawać dużych pieniędzy bez sensu na silnik, który mnie nie satysfakcjonuje, skoro do zrobienia mam też skrzynie... Koszt remontu wszystkiego pewnie wyniósłby dobre kilka tysięcy, a starczy troche dołożyć i dostanie sie jakąś rozbitą Gtv z większym i lepszym silnikiem to powoli sie wszystko poprzekłada.
W ogóle jak tak patrze na to, co jest jeszcze do zrobienia, to mi sie powoli odechciewa wszystkiego - blacharka, konserwacja podwozia, do końca pomalować felgi, alarm to tylko kilka ważnych rzeczy z długiej listy. Nie wspominając o tym, że wkrótce kolejna kasa pójdzie na dokładke na przód :/
W ogóle jak tak patrze na to, co jest jeszcze do zrobienia, to mi sie powoli odechciewa wszystkiego - blacharka, konserwacja podwozia, do końca pomalować felgi, alarm to tylko kilka ważnych rzeczy z długiej listy. Nie wspominając o tym, że wkrótce kolejna kasa pójdzie na dokładke na przód :/
Ostatnia edycja: