Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wiem, wiem, zupełnie inna epoka, to już prawdziwe klasyki ale za tym też idzie cena która jest najczęściej kilkunastokrotnie wyższa. 155 właśnie szykuję aby w razie potrzeby służyła na co dzień a wtedy z przyjemnością wstawię do garażu GT przy którym można będzie dłubać. Choć z racji cen przeglądam też oferty Giulii, też ma swój urok a kosztuje nieporównywalnie mniej.Kupuj, to całkiem inna bajka niżeli 155 czy którykolwiek inny nowszy model.
Ogólnie tak, ale od 26:28 mamy Giulie, a Twoja to Giulia Nuova czyli właściwie lift tego modelu, chyba że się mylę to mnie poprawcieCo do filmiku odnośnie policji i Alfy, to tam niestety są starsze modele
Ogólnie tak, ale od 26:28 mamy Giulie, a Twoja to Giulia Nuova czyli właściwie lift tego modelu, chyba że się mylę to mnie poprawcie
Tego nie wiedziałem, niezłe posunięcie, chyba nie spodziewali się efektu w najśmielszych oczekiwaniach.którego szwagier był importerem Alfy do USA w tym czasie.