Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.

Wiem, wiem, zupełnie inna epoka, to już prawdziwe klasyki ale za tym też idzie cena która jest najczęściej kilkunastokrotnie wyższa. 155 właśnie szykuję aby w razie potrzeby służyła na co dzień a wtedy z przyjemnością wstawię do garażu GT przy którym można będzie dłubać. Choć z racji cen przeglądam też oferty Giulii, też ma swój urok a kosztuje nieporównywalnie mniej.Kupuj, to całkiem inna bajka niżeli 155 czy którykolwiek inny nowszy model.
Ogólnie tak, ale od 26:28 mamy Giulie, a Twoja to Giulia Nuova czyli właściwie lift tego modelu, chyba że się mylę to mnie poprawcieCo do filmiku odnośnie policji i Alfy, to tam niestety są starsze modele
Ogólnie tak, ale od 26:28 mamy Giulie, a Twoja to Giulia Nuova czyli właściwie lift tego modelu, chyba że się mylę to mnie poprawcie
Tego nie wiedziałem, niezłe posunięcie, chyba nie spodziewali się efektu w najśmielszych oczekiwaniach.którego szwagier był importerem Alfy do USA w tym czasie.