• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[156] 156 gta

Ostatnia edycja:
Felgi są świetne bo i sam takie mam ale jednak to GTA wolałbym felgi od GTA.. a w ogóle czego ona nie zarejestrowana ?

Auto opłacone i ubezpieczone. Jedynie blachy założyłem ładniejsze do zdjęć, bo próbne z masą dziur i całe krzywe wyglądają tragicznie.

Felgi są takie, jakie uważam za ładniejsze niż oryginalne GTA. Nie mam ciśnienia na oryginał, bo na wystawy auta nie kupiłem.

Prawdziwy Toor-ofil ;) nie no wzór Toora jest piękny i takie so fakty :)

Auto opłacone i ubezpieczone. Jedynie blachy założyłem ładniejsze do zdjęć, bo próbne z masą dziur i całe krzywe wyglądają tragicznie.

Felgi są takie, jakie uważam za ładniejsze niż oryginalne GTA. Nie mam ciśnienia na oryginał, bo na wystawy auta nie kupiłem.

Podoba mi się takie podejscie:)

Dzieło sztuki na kołach

Lepiej wyglada na tych toorach, niz na ori, piekna piekna piekna gta:)

Belfer, przyznaj że chodzi o łatwość mycia ! :) dziś dwa komplety szprych gęstych myłem dokładnie, wrrrr...

Belfer, przyznaj że chodzi o łatwość mycia ! :) dziś dwa komplety szprych gęstych myłem dokładnie, wrrrr...

Tutaj też trzeba sprawnych dłoni, żeby je dobrze umyć po klockach RedStuff i kilku hamowaniach z 200:)
Miałem chęć na Momo Revenge Anthracit ale za drogi spass.

Tutaj też trzeba sprawnych dłoni, żeby je dobrze umyć po klockach RedStuff i kilku hamowaniach z 200:)
Miałem chęć na Momo Revenge Anthracit ale za drogi spass.

Dziś skończyłem szyć kierownicę od GT, która trafi do GTA. Kto ją trzymał kiedyś w ręce wie dlaczego. Profil bez porównania lepszy od oryginału. Poza tym dorobiłem jej kilka wytłoczeń i powiększyłem zgrubienie na kciuk. Miała być skóra perforowana ale nie pasowała by do wnętrza, więc w tej kwestii klasyka. Jeszcze nie na aucie bo alternator odmówił współpracy i alfa poza domem. Przy okazji kołyska pójdzie do malowania.

Załączniki

• DSC_0250a.jpg
    DSC_0250a.jpg
    24.2 KB · Wyświetleń: 230
  • DSC_0251a.jpg
    DSC_0251a.jpg
    35.1 KB · Wyświetleń: 239
  • DSC_0254a.jpg
    DSC_0254a.jpg
    88 KB · Wyświetleń: 298
Pozdrowienia w demontazu alternatora;D I wiem dlaczego kołyska do malowania;D

Amortyzatory