• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

[156] 156 gta

No kurcze na GTA to nawet ja telepatycznie forum odwiedziłem. :) Gratuluję i samych przyjemności z jazdy. :)

...... Dobrą GTA trudno kupić a jeszcze trudniej sprzedać.

...ale cenę trzymają od lat, czyli wszystko jest OK i tak ma być. :)

Piękna, a zdjęcia fonem super :)
...oczywiście zazrdaszczam i życzę samej radochy z użytkowania :)

Pięknie się w ruchu prezentuje ;) Felgi będziesz większe zakładał ?

Możesz podać rocznik bo jestem ciekaw czy masz 305 czy 330mm z przodu.

Pięknie się w ruchu prezentuje ;) Felgi będziesz większe zakładał ?

Możesz podać rocznik bo jestem ciekaw czy masz 305 czy 330mm z przodu.

Docelowo mam w garażu komplet 18' Toora T676 a na zimę chcę założyć lekko ciemniejsze niż seria 17' Ti z ET 35 i gumy 225/45/17. To jest marzec 2004, tarcza 330.

Ti będą potrzebowały sporego dystansu.

Wszystko jest:) 2 komplety 17 Ti (jedne 7x17 i ET40,5 oraz 7,5x17 i ET 35) do tego oryginalne niemieckie dystanse 15 z kołnierzem i śruby z TUV/ABE, więc nie ma obaw.

W błotnikach GTA i tak sporo się pomieści a nie jestem pewien bo te pierwsze (ET40.5) potrzebowały chyba więcej niż 15mm dystansu. No ale przymiarka wszystko wyjaśni.

Belfer - Ty to się nie pier*****, auto klasa, no i podejście maniaka :D Cóż, może kiedyś będzie okazja pooglądać bulida, chociaż zapewne w stronę Żmigrodu się nie wozisz tym autem, bo aż szkoda po tych bezdrożach :)

W błotnikach GTA i tak sporo się pomieści a nie jestem pewien bo te pierwsze (ET40.5) potrzebowały chyba więcej niż 15mm dystansu. No ale przymiarka wszystko wyjaśni.

Ja to już mierzyłem i jedne pasują.

Belfer - Ty to się nie pier*****, auto klasa, no i podejście maniaka :D Cóż, może kiedyś będzie okazja pooglądać bulida, chociaż zapewne w stronę Żmigrodu się nie wozisz tym autem, bo aż szkoda po tych bezdrożach :)

Oj tam od razu maniak:) Rozsądni VAG'owcy powiedzieli by głupek. Po nudnej jeździe autostradą ze średnią prędkością 118 km/h(czyli w trybie eco prawie z wiatrem i bez gazu pod górę) i spalaniam 11,5 pukałem się w głowę... Ale wystarczył odcinek Cieszyn- Rabka nocą z niewiele niższą średnią i spalaniem 14, żeby stwierdzić, że rozsądek nie ma szans przy tym dźwięku i osiągach. Mina wyprzedzanych kierowców Tirów bezcenna! Wrażenia z jazdy nie do ogarnięcia a kury to chyba wzdłuż tej trasy przez tydzień jajek nie będą niosły:)

Amortyzatory
Powrót