Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Fajne foty - czym to pstrykasz? Masz jeszcze gdzieś jakąś galerię?
foty robie:
body nikon d800 oraz d750 tu był 750
obiektywy 24 35 85 sigmy art 1.4 tu zdjecie z sigmy 85 1.4 art
No to konkret, tak się właśnie zastanawiałem że ładnie ci tło rozmywa. Ale z takimi szkłami to jasna sprawa
Mi się świetnie robi zdjęcia stałkami, mam nikonoskie 35 i 50 1.8
Właśnie do pełni szczęścia chciałbym kiedyś dokupić 24 i 85. Duża jest różnica między 1.4 a 1.8? Bo cenowo to przepaść...
Dzięki za opinię![]()
Ja pstrykam amatorsko, niestety sprzęt się nie zwraca
Ale może kiedyś jakaś używka... Kto wie? Fotki naprawdę wyglądają super!
ja zaczynalem robic zdj w klubach zeby pare zł w weekend wpadało, nadal po 7 latach to robie ale do tego wesela chrzty itd i w koncu stało sie to moja jedyna praca
Niezłe
Czyli robisz to co lubisz, to podstawa! A w gratisie masz dobry sprzęt pod ręką
Powiedz, nadal pstrykasz foty dla przyjemności? Czy jak zacząłeś zawodowo to nie masz już ochoty?

dziś zrobiłem mega rzecz z audio! odblokowałem bose...różnica w dźwięku i głośności dzień a noc ..w końcu gra to jak należy, nie to ze wtedy grało źle o niebo lepiej od serii, ale grało cicho...a teraz bass czuć super i głośność tez ok...mod za zero złotych a różnica kolosalna
A to standardowo w takim radiu nie jest oblokowane ? Mam ten sam model ale od zawsze miałem opcję LOUD i equalizer. Nie mam systemu BOSE.