Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

dziś zrobiłem mega rzecz z audio! odblokowałem bose...różnica w dźwięku i głośności dzień a noc ..w końcu gra to jak należy, nie to ze wtedy grało źle o niebo lepiej od serii, ale grało cicho...a teraz bass czuć super i głośność tez ok...mod za zero złotych a różnica kolosalna
no i wymieniłem żarówkę przeciwmgielnych tylnych '
dla potomnych znalezione w necie :
http://alfisti.pl/index.php/2019/01/...O1r-19_ztsHtrY
Niezły myk! Czy to działa również w 147 z tym radiem?
przy włączonych przeciwmgielnych ma się świecić kontrolka na zegarach i dioda przy przycisku
Ciekawi mnie to. W wolnej chwili sprawdzę u siebiechyba tak nawet napewno jak ktos ma bose...roznica jest duza jak za darmo...dla mnie to kosmos w roznicy, wiadomo na wiekszszej głosnosci juz sa przesterowania, ale jak dotychczas musialem podglaszac na 55 zeby było ok czyli głosno tak teraz juz 4x wystarczy nawet ok 30 juz jest duzo![]()
Czyli gra głośniej na niższym volume, ale i tak po zwiększeniu tego jest przester ?
Cudów się tym nie zrobi, ale podobają mi się takie akcje. Coś z niczego [emoji6]
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka