Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Czyli jeszcze wszystko przed Tobą - a może wtedy zastanowisz się nad tym co napisałeś...
Skoro sam nie miałeś, to jeszcze jestem w stanie zrozumieć, ale, że co, nigdy nie słyszałeś o zapieczonych świecach? Ja akurat na takie trafiłem. Dwie wykręciłem bez najmniejszego problemu, ale z dwoma pozostałymi to chyba z godzinę walczyłem. I nadmiar siły wcale nie musi rozwiązać tego kłopotu. O zerwanych gwintach też nie słyszałeś?Nie wiem pafka, czy żartujesz czy mówisz poważnie, ale bez przesady, problem z wymianą świecy?
Tak samo nie wiem, jak lipne trzeba kupować świece, żeby zerwał się na nich gwint.
A tak w ogóle to dlaczego chcesz je już wymienić? Ile Twój Miciak ma przebiegu? Ktoś zasugerował wymianę świec?Co do świec - zapytałam się tylko i wyłącznie dlatego, czy da się wymienić samemu
A tak w ogóle to dlaczego chcesz je już wymienić? Ile Twój Miciak ma przebiegu? Ktoś zasugerował wymianę świec?
Przy 26 tys wymieniać świece? Może się mylę, ale to raczej zdecydowanie za wcześnie.26 tysięcy, w serwisie wymieniali chłodnicę i powiedzieli, że auto jeździ na 3 cylindrach i że warto za chwile wymienić świecę.
Przy 26 tys wymieniać świece? Może się mylę, ale to raczej zdecydowanie za wcześnie.
Z drugiej strony w moim poprzednim aucie niepotrzebnie rozebrałem pół samochodu, a okazało się, że to tylko świece nadawały się do wymiany. Ale tam miałem 40 tys na nich przejechane, i świece były jakieś lipne - najtańsze.
Nie wiem co Ci doradzić...
A jak ostatnio Miciak się spisuje? Wszystko gra i buczy?![]()
Kurde, siadłem do tematu i cały na raz przeczytałem. Po przeczytaniu 42 stron po prostu podziwiam Cię za wytrwałość, to MiTo sprawiło Ci tyle z jednej strony głupich niespodzianek....Cuore Sportivo! Pozdrawiam![]()