Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Co do zbliżającego się liftingu czy tam MY23, ze zmian które są już znane, czyli:
LED matrix
Bezprzewodowy AA/CP
Wirtualne zegary
Dzisiaj rozmawiałem ze znajomym z salonu, co potwierdziło się jeszcze w innym salonie, ma być zmieniony infotainment na ten zbliżony, jak nie ten sam co w Tonale. Czy będzie to wystający tablet, nie wiem. Jednak biorąc pod uwagę kształt deski, to raczej go nie wkomponują
Cześć .
Powrócił w moim przypadku temat zakuli Stelvio po nieudanym zakupie w końcu 2021r. jest możliwość zrobić to teraz , nie byłem w temacie , ale widzę , że alfy mocno podrożały była na oku veloce ti teraz dostępne co najwyżej veloce . Dostępność na runku widzę spora modelu veloce auta od ręki na serwisach aukcyjnych czy w tej wersji jakieś zmiany co do modelu 2021r. ? Leasing dostępny ze stała stopą , veloce na oto w granicach 250k wiec i jakieś rabaty dają …
Mogą spaść, a może ich w ogóle nie być, a ceny po liftingu wywalą ze 30tys. w górę, Twoje ryzyko. Ja bym osobiście kupował wersję sprzed liftu, bo lift nic specjalnego nie wprowadza, a psuje zegary i te nowe światła średnio wyglądają (chociaż pewnie świecą lepiej).
Z niego musi być naprawdę geniusz. Wpływać na inflację na całym świecie, szacun.
przeciez pisze o sike nabywczej zlotowki, mozesz to rozbic na spadek kursu cebulionów do eur/usd oraz inflacje w strefie euro czy usa, wyjdzie podobnie.
Ja np za wylryki, zlacza czy mikrokontrolery place 3x wiecej niz 3 lata temu, mimo ze biore większe ilości zeby miec lepszy price breakdown. Cebuliony stracily srednio 30% w 3 lata, to co cena auta ma byc podobna jako liczba cebulionów?
Pytanie było inne. W jaki sposób Glapiński wpływa na inflację, np. w Holandii, obecnie chyba około 17% i to w Euro.