tomaz
Aktywny
Tylko na żywo wygląda jeszcze lepiej, a i na zdjęciach za każdym razem wychodzi inaczej
Jak to czerwony
Chętnie bym dorwał taką Giulię in Red na sesję foto
Jasne wnętrze i deska obszyta skórą robią świetną robotę w tej wersji!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Tylko na żywo wygląda jeszcze lepiej, a i na zdjęciach za każdym razem wychodzi inaczej
Odezwij się po zimie, bo teraz to wstyd![]()
Po długich perypetiach udało mi się upolować praktycznie w najbogatszej wersji Giulię Veloce Ti w kolorze czerwona perła - compozitione red. Odbiór w lutym, bo dopiero wtenczas znajdę czas by jechać po nią do dilera.
Po długich perypetiach udało mi się upolować praktycznie w najbogatszej wersji Giulię Veloce Ti w kolorze czerwona perła - compozitione red. Odbiór w lutym, bo dopiero wtenczas znajdę czas by jechać po nią do dilera.
Dziękować![MENTION=11599]daro1906[/MENTION], [MENTION=19955]Luke77[/MENTION], piękne te Wasze Giulie. Trudno wzrok oderwać ;-) Gratuluję !
Trzymam za słowo
Będę myślał nad miejscówką.
Orientuje się ktoś z Was - czy radio w Giulii to DAB czy DAB+?
TO jak juz bedzie sesja to może więcej tych poznańskich dżuli niech się spotka. Pouklada się je jakoś pod fotki!
TO jak juz bedzie sesja to może więcej tych poznańskich dżuli niech się spotka. Pouklada się je jakoś pod fotki!
Auto które znalazłem to MY20, jednak infotainment jest 2 generacji.
A czy ta wersja niby pośrednia (nie słyszałem o czymś takim) ma włoską flagę przy dźwigni zmiany biegów?Niestety, wychodzi na to że są wersje pośrednie, tj po lifcie ale z info bez dotyku 8.8". Ten egzemplarz wyprodukowano w 2019 ale już jako MY20.
Same wersje info są następujące:
Gen 1 - okolo 6.5" (?)
Gen 2 - 8.8" bez dotyku
Gen 3 - 8.8" z dodatkiem i nowym systemem
No i jest pytanie - czy da się zmienić Gen 2 na Gen 3