Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
przeczytaj jeszcze raz posta od Kurynio na którego odpowiedziałeśPo to, żeby pokazać, że skoro w Giulietcie można Spotify puścić po BT, to raczej mało prawdopodobne jest, że w Giluii nie. A z kontekstu poprzedzających postów wynika, że Spotify w Gilulii Spotify tylko po kablu. Po to.
Według moich informacji cena bazowa Stelvio Veloce 2.0 280KM Q4 MY20 to 231.000zł brutto ale sam już nie wiem komu wierzyć bo zeznania sprzedawców są różne.
tu się mylisz, inne radio + dodatki. nieopłacalne totalnie
Po przeanalizowaniu kilku forów zagranicznych i dyskusji w dedykowanym wątku na alfaholikach ja doszedłem do wniosku, żeJaka jest różnica w graniu pomiędzy: STD-8 głośników/10 głośników/Harman?
Telefon i kabel. AA nie działa w Alfie po BT.
To drugie wydaje mi się było z jakimś pakietem bodajże performance razem z łopatkami i blokada dyfra. Samo rozwiązanie polega na tym, system ciągle analizuje jak jedziesz i dostosowuje pracę amortyzatorów w sensie twardość.
To pierwsze to chyba nic innego jak dodatkowo usztywnione zawieszenie w trybie dynamic, ale z opcją zmiękczenia poprzez przycisk z symbolem amortuzatora na pokrętle DNA
P.S. albo odwrotnie![]()
Nie mam ale właśnie dostałem na tydzień Q która to ma i jest bosko. Niesamowite utwardzenie, jeśli chcesz czasem pojechać po serpentynach czy na tor to „must have”
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
o to to4.Przednie głosniki w drzwiach są kiepsko zamocowane, trzeba by to rozebrać , wzmocnic i wygłuszyć
5. czy laminowana jest tylko przednia szyba żeby obniżyć hałas czy boczne też bo w konfiguratorze nie ma opcji bocznych. są one w standardzie? całe 3 db podobno różnicy