Zakup Stelvio/Giulia po faceliftingu

No powiem Wam, że dzięki Alfie można się poczuć jak za czasów dzieciństwa, tak nieco konspiracja i reglamentowanie towaru, dostępnego dla wybranych:)

Tak z ciekawości, bo nie wiem czy w końcu się to wyjaśniło, co to są te: Przednie światła projektowe w technologii LED (tylko dla wersji diesel), nie są to chyba światła przeciwmgielne, ale dlaczego jedynie w dieslu, pamiętam, że właśnie przeciwmgielne były jedynie w dieslu

Bo w benzynie masz dodatkowe boczne chłodnice a w dieslu nie.

dzięki za cennik, wiesz może co oznacza T w tym cenniku ?

Mnie powiedziano, że to T to jakby STD na Polskę.

- - - Updated - - -

Cytuję dealera z dziś:

Oferty wciaz nie moge zlozyc. Siatke produktowa mam, rabatow na produkcje 2020 brak. Rabatow flotowych na 2020 brak. Dzis odbywa sie konwencja FCA z dealerami. Mam nadzieje ze na dniach wszystko bedzie wiadomo. Pozostanmy w kontakcie.

- - - Updated - - -

Ja ściągałem boczki i wygłuszałem to co mi ćwierkało, ale i tak ćwierka na około.. walka z wiatrakami

Oferty wciaz nie moge zlozyc. Siatke produktowa mam, rabatow na produkcje 2020 brak. Rabatow flotowych na 2020 brak. Dzis odbywa sie konwencja FCA z dealerami. Mam nadzieje ze na dniach wszystko bedzie wiadomo. Pozostanmy w kontakcie.
Po prostu żenada, ponad połowa stycznia, a oni nie mają polityki rabatowej i nie mogą zamówić samochodu, dobrze idzie FCA naprawa sprzedaży, nie ma co...

Cennik Stelvio 2020

Jak będziecie konfigurować Stelvio to zwróćcie uwagę na błąd w pakiecie
1P9 Pakiet Asystent kierowcy Plus
NH3 Podgrzewane koło kierownicy
...
NH3 - to tempomat adaptacyjny, który jako samodzielna opcja kosztuje 5 tyś i jest w standardzie wersji TI (dla tej wersji pakiet 1P9 jest o 4,8 tyś tańszy) zatem pakiet ten ma na wyposażeniu tempomat a nie podgrzewane koło kierownicy.

Ostatnia edycja:
...
NH3 - to tempomat adaptacyjny, który jako samodzielna opcja kosztuje 5 tyś i jest w standardzie wersji TI (dla tej wersji pakiet 1P9 jest o 4,8 tyś tańszy) zatem pakiet ten ma na wyposażeniu tempomat a nie podgrzewane koło kierownicy.

Dokładnie, też to zauważyłem

...

No ale tempomat niby w standardzie w wersji Business to skąd cena pakietu 9800?

No ale tempomat niby w standardzie w wersji Business to skąd cena pakietu 9800?

Tak zauważyłem, że w tej wersji nie ma większej logiki odnośnie tego pakietu i ceny ale niewykluczone, że w ostatecznym konfiguratorze po dodaniu tego pakietu cena zostanie pomniejszona o wartość adaptacyjnego tempomatu.

Tak dla wiadomości - z konfiguracji kolorystycznej wynika brak czerwonych tapicerek dla kolorów niebieskich i zielonego.

Co sądzicie o alarmie fabrycznym? Warto dopłacać 2200 zł czy zbędny gadżet?

Widziałem dzisiaj w okolicach czeskiego Brna 2 lory na bielskich numerach z Julietami i białymi Stelvio Veloce jak mniemam po lifcie, bo miały polakierowane listwy nadkoli.

Przy leasingu alarm chyba trzeba brać innego wyjścia nie ma :)
Nie trzeba jeśli auto nie przekroczy 150 tys

- - - Updated - - -

dzięki za cennik, wiesz może co oznacza T w tym cenniku ?
T oznacza standardowe wyposażenie.

- - - Updated - - -

Mnie powiedziano, że to T to jakby STD na Polskę.

- - - Updated - - -

Cytuję dealera z dziś:

- - - Updated - - -

Ja ściągałem boczki i wygłuszałem to co mi ćwierkało, ale i tak ćwierka na około.. walka z wiatrakami

Nie rozumiem z kim wy macie doczynienia. Mój dealer dał ofertę i rabat ale czeka jeszcze bo może będzie mniejsza cena i większy rabat.

A Twój dealer to który?
Polecicie coś w Gdańsku? Jak na razie widzę, że dobre oferty mają w Bydgoszczy (na nowe roczniki)

jestem z gdańska i kupowałem w Bydgoszczy

Pytanko takie mam odnośnie nawigacji 9YP zgodnie z katalogiem, dlaczego to jest tak pieruńsko drogie ? Czy dobrze rozumię że jest to sama wbudowana nawigacja czy w tym pakiecie są jeszcze jakieś inne funkcje związne z systemem infotainment ? Jeśli to sama nawigacja to cena wydaje mi się być kosmiczna.

Pytanko takie mam odnośnie nawigacji 9YP zgodnie z katalogiem, dlaczego to jest tak pieruńsko drogie ? Czy dobrze rozumię że jest to sama wbudowana nawigacja czy w tym pakiecie są jeszcze jakieś inne funkcje związne z systemem infotainment ? Jeśli to sama nawigacja to cena wydaje mi się być kosmiczna.

Dokładnie, dlatego pytałem wcześniej czy to ma sens i dostałem odp. że nie.
Chyba tylko przy Veloce jest bez dopłat.

Amortyzatory
Powrót