Cennik Stelvio 2020
dzięki za cennik, wiesz może co oznacza T w tym cenniku ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Cennik Stelvio 2020
ja mam, działa ok, przyciski są pod nawiewem na tylną kanapę.3. są jakieś problemy z podgrzewaniem tylnej kanapy? ktoś to brał? jest osobny przycisk czy z panelu to się jakoś uruchamia?
dzięki za cennik, wiesz może co oznacza T w tym cenniku ?
o to to
Po prostu żenada, ponad połowa stycznia, a oni nie mają polityki rabatowej i nie mogą zamówić samochodu, dobrze idzie FCA naprawa sprzedaży, nie ma co...Oferty wciaz nie moge zlozyc. Siatke produktowa mam, rabatow na produkcje 2020 brak. Rabatow flotowych na 2020 brak. Dzis odbywa sie konwencja FCA z dealerami. Mam nadzieje ze na dniach wszystko bedzie wiadomo. Pozostanmy w kontakcie.
Cennik Stelvio 2020
Jak będziecie konfigurować Stelvio to zwróćcie uwagę na błąd w pakiecie
1P9 Pakiet Asystent kierowcy Plus
NH3 Podgrzewane koło kierownicy
...
NH3 - to tempomat adaptacyjny, który jako samodzielna opcja kosztuje 5 tyś i jest w standardzie wersji TI (dla tej wersji pakiet 1P9 jest o 4,8 tyś tańszy) zatem pakiet ten ma na wyposażeniu tempomat a nie podgrzewane koło kierownicy.
Jak będziecie konfigurować Stelvio to zwróćcie uwagę na błąd w pakiecie
1P9 Pakiet Asystent kierowcy Plus
NH3 Podgrzewane koło kierownicy
...
NH3 - to tempomat adaptacyjny, który jako samodzielna opcja kosztuje 5 tyś i jest w standardzie wersji TI (dla tej wersji pakiet 1P9 jest o 4,8 tyś tańszy) zatem pakiet ten ma na wyposażeniu tempomat a nie podgrzewane koło kierownicy.
1. zauważył ktoś że nie ma czujników parkowania w katalogu? jest kamera i czujniki tył a przodu nie ma. jak było w 2019 jak konfigurowaliście?
No ale tempomat niby w standardzie w wersji Business to skąd cena pakietu 9800?
Nie trzeba jeśli auto nie przekroczy 150 tysPrzy leasingu alarm chyba trzeba brać innego wyjścia nie ma![]()
T oznacza standardowe wyposażenie.dzięki za cennik, wiesz może co oznacza T w tym cenniku ?
Mnie powiedziano, że to T to jakby STD na Polskę.
- - - Updated - - -
Cytuję dealera z dziś:
Oferty wciaz nie moge zlozyc. Siatke produktowa mam, rabatow na produkcje 2020 brak. Rabatow flotowych na 2020 brak. Dzis odbywa sie konwencja FCA z dealerami. Mam nadzieje ze na dniach wszystko bedzie wiadomo. Pozostanmy w kontakcie.
- - - Updated - - -
Ja ściągałem boczki i wygłuszałem to co mi ćwierkało, ale i tak ćwierka na około.. walka z wiatrakami
Pytanko takie mam odnośnie nawigacji 9YP zgodnie z katalogiem, dlaczego to jest tak pieruńsko drogie ? Czy dobrze rozumię że jest to sama wbudowana nawigacja czy w tym pakiecie są jeszcze jakieś inne funkcje związne z systemem infotainment ? Jeśli to sama nawigacja to cena wydaje mi się być kosmiczna.