Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jeździłem, predkosicomierz wariuje, jedziesz stala predkoscia, pokazuje 90 a za chwile 88, po chwili 92.Czyli kupiłeś też ten testowy..to ten z Allegro?
Z moim przebiegiem prawie się zgrywa idealnie
Szkoda, że się nie przejechałeś, żeby sprawdzić jak ten prędkościomierz się zachowuje.
Daj znaka czy usunąłeś błędy.
jeździłem, predkosicomierz wariuje, jedziesz stala predkoscia, pokazuje 90 a za chwile 88, po chwili 92.
jezyk wariuje, przestawisz jezyk, i czasem pod odpaleniu auta znowu wskakuje wloski.
Proxi nic nie daje.
Ja ten swoj oddaje i biore na probe z wersji produkcyjnej.
druga sprawa, widac ze nie jest niedopracowany, wskazniki od paliwa i temp nie sa w calosci podwswietlone.
fajnie wyglada, ale nic poza tym
p.s.
po włożeniu starego licznika, automatycznie zaktualizował sie przebieg.
Zaślepka pod zegarami i później 2 śruby.Czyli z moim będzie pewnie to samo, tym bardziej, że coś też o tym podświetleniu słyszałem.
Jak rozumiem, zaktualizował się o to co przejechałeś na drugim liczniku?
Cóż...może ewentualnie czerwone wskazówki warto przełożyć?
A tak w ogóle to jak się zabrać do wyciągnięcia licznika? Ja pewnie skończę na wymianie tarcz.
Auto staje się tak szybkie jak Q [emoji16]Jakie korzyści niesie wymiana licznika od ARQ?
Zniknęło po odpaleniu kilkukrotnym.Trzeba sprawdzić schemat podłączenia licznika, prawdopodobnie Speed limiter pracuje na innej ścieżce.
Trzeba sprawdzić schemat podłączenia licznika, prawdopodobnie Speed limiter pracuje na innej ścieżce.
Licznik Europa, produkcyjny.
Błąd speed limiter...
Proxi zrobione.
Ale z takim błędem mogę jeździć [emoji6]
Ktos wie czy do licznika można dopisac poprawny vin? Czy to przez aso trzeba?
P.s. Błąd zniknął po kilkikrotnym odpaleniu auta![]()
![]()
Wysłane z mojego HMA-L29 przy użyciu Tapatalka
Tak, wymienił bez problemu. W sumie nie wiem czy, do czegoś ten vin potrzebny.
Wysłane z mojego HMA-L29 przy użyciu Tapatalka
Zrobiłem 2km i wydaje się że tak. Pojeżdżę w poniedziałek więcej to zdam relacjeRozumiem ze z tym licznikiem wszystko ok.