Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Porownaj z seryjnym wykresem 1.9 jtdm.Cześć, ostatnio podjechałem sprawdzić wykresy mojej włoszki. Auto posiadam od pół roku, w tym czasie udało mi się usunąć klapy wirowe, oraz przeczyścić zawór EGR (częściowo zaślepiony) . Szukając przyczyny dużego skoku momentu przy ok 2500 obrotów wymieniłem zawór sterowania geometrią turbiny oraz wyczyściłem czujnik ciśnienia doładowania (winowajcą okazał się brudny EGR). Moja dupohamownia mówi, że auto zbiera się ładnie i niczego mu nie brakuje, same wartości na wykresie mówią podobnie, tylko pytanie czy nie są zbyt wysokie jak na serię. Chętnie posłucham waszych opinii na temat wykresu. Pomiar był wykonywany na hamowni obciążeniowej.
Pokaż załącznik 243789
Że tak zapytam, dlaczego nie zapytałeś tego co robił ten program? I dlaczego z takim czymś ktoś wypuścił auto?oto mój wykres z hamowni Giulietty 1.4 120KM - 286Nm- stawiam dużego Jacka Danielsa za pomoc w naprawie tego falowania
To co to za tuner? Takiego lepiej nie polecać, skoro bierze się za modzenie w niesprawnym aucie.