Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Gtbodek pytanie skąd wziąść do tego silnika kute elementy? Ja mam najgorsza opcje bo mam cf2 i będę robił z gt2256 hybryde u peruna na 60 sterowana dalej ciśnieniowo, i liczę że wypluje mi to 230 koni + bez kucia
Sprzęgło mam na sztywnym kole plus tarcza nabita kewlarem jedyne co moim zdaniem może się podać to poloski ale da się je wysłać do firmy i wzmocnić. Więc pytanie tylko ile dół wytrzyma bo powoli już myślę nad stage 2 hehe
Nic nadzwyczajnego ale ja jestem zadowolony. Silnik to 1.9 115km![]()
![]()
![]()
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Możliwe że tak, turbo już wymieniłem 1.5 miesiąca temu (na oryginał), więc jak narazie musi zostać to co jest. Po wrzuceniu turbo od 150 można liczyć już tylko na KM czy Nm też się jeszcze podniesie?Turbo ze 150 i jeszcze z 20-25 KM ugrasz.
Możliwe że tak, turbo już wymieniłem 1.5 miesiąca temu (na oryginał), więc jak narazie musi zostać to co jest. Po wrzuceniu turbo od 150 można liczyć już tylko na KM czy Nm też się jeszcze podniesie?
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
a żeby wrzucić turbo od 150 km to trzeba roztoczyć????
panowie pytanie taki,czy jak ktoś wgrał oryginalny program z opla 1.9cdti 8v 120km do alfy 159 ten sam silnik to zmienia się takie coś jak grzanie świec i dawki rozruchowe?